MKB Proof Awards 2021: Hipex

Redactie WINMAG Pro
Succesvol ondernemerschap valt of staat vandaag de dag met online aanwezigheid. En of je nu als retailer, webshophouder of aannemer te werk gaat: de website is fundamenteel voor bedrijfssucces.

Hostingbedrijven voorzien in dat fundament. Maar naarmate informatie beschikbaarder wordt en het internet doorontwikkelt, neemt de schaarste van kwalitatieve hosts toe.

Iedereen kan een server huren, online documentatie uitpluizen en beloven om jouw website draaiende te houden. En met een beetje geluk slaag je daar gewoon in. Punt is dat functionaliteit geen prestatie, maar de norm is. Hetgeen dat een kwalitatieve host definieert, gaat veel verder dan functionaliteit.

Hipex bewijst te snappen waar een hostingbedrijf vandaag de dag aan moet voldoen. Prestatie, ofwel performance, staat centraal. De snelheid van een website is leidend voor de ervaring van een bezoeker. Dus moeit Hipex zich niet alleen met het draaiende houden van pagina’s, maar het optimaliseren van laadtijden, formatteren van afbeeldingen en comprimeren van code.

Grote retailers als PME Legend, Shoeby, Brandfield en Kees Smit steunen op Hipex’ technische ondergrond. Omvangrijke bedrijven zijn het zeker. Dat betekent overigens niet dat je als mkb-onderneming niets bij Hipex te zoeken hebt. Wie streeft naar hogere online conversie en waarde hecht aan ambulante service en ondersteuning, vindt in Hipex een geschikte partner. 

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie