MKB Proof Awards 2021: Rentpro

Redactie WINMAG Pro
Verhuur is fundamenteel anders dan verkoop. Om deze reden werd back-office-, webwinkel- en verhuursoftwareprogramma Rentpro in het leven geroepen. Met succes.

Rentpro stelt gebruikers in staat om een volledig online verhuurbedrijf draaiende te houden. Daar hoort een website backend en vormgegeven frontend bij. Maar ook de verhuurplanning van producten, transportplanning, het maken van pakbonnen, offertes, facturen en het bijhouden van klantenregistratie.

Al dat wat in de back-office - de online achterzijde van de webwinkel – wordt aangepast, is direct terug te zien aan de voorkant. Rentpro neemt vormgeving, site-optimalisering en hosting voor rekening. Het plaatje is bijzonder compleet: verhuurbedrijven zijn niet langer overgelaten aan CMS- en websitesoftware die vrijwel altijd voor verkoopbedrijven is ontworpen.

Rentpro’s app maakt het onder andere mogelijk om orders, klanten, producten en transportroutes in te zien. Die transportroutes maak je via de backend aan met de onlangs toegevoegde transportplanner.  De transportplanner gebruikt de adresgegevens van orders om de meest efficiënte route uit te stippelen en maakt deze via de bijbehorende smartphone app voor chauffeurs inzichtelijk. De app is voor bezorgers bruikbaar om de transportplanning in te zien en handtekeningen van ontvangst te aanvaarden.

We raden de software niet alleen sterk aan voor verhuurbedrijven, maar iedere dienstverlener die aan dergelijke bedrijven een prachtig softwareprogramma wil verlenen. Het laatste is meer dan mogelijk. Neem contact op via de website voor advies op maat. 

Klik hier voor meer info

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie