Neat ontvangt 30 miljoen dollar extra investering van Zoom om innovatie in video-samenwerking voor de hybride werkomgeving voort te zetten

Redactie WINMAG Pro
Neat, pionier op het gebied van video-apparatuur, kondigt vandaag aan dat Zoom Video Communications, Inc een extra investering van $30 miljoen in Neat heeft gedaan. Deze investering onderstreept het gezamenlijke streven van beide bedrijven om innovatieve technologieën te leveren die zorgen voor een uitzonderlijke videocommunicatie-ervaring. Door deze investering heeft Neat een totale waardering van $640 miljoen.

Dit is de derde keer dat Zoom in Neat investeert, waarmee de totale investering op $41 miljoen komt. Deze investering breidt de nauwe samenwerking tussen de bedrijven uit die gericht is op het stimuleren van innovatie en het leveren van een optimale Zoom-ervaring aan Zoom-gebruikers in vergader- en samenwerkingsruimtes. Neat en Zoom blijven nauw samenwerken aan nieuwe functies en ervaringen die de verschuiving ondersteunt naar werken met gedistribueerde en co-located hybride teams. De focus ligt daarbij op het verbeteren van werknemerswelzijn, sociale interactie en teamcreativiteit.

"Zoom en Neat werken nauw samen om klanten een ongelooflijke Zoom-vergaderervaring te bieden, en deze extra investering weerspiegelt onze overtuiging dat de apparaten van Neat een uitstekende aanvulling zijn op Zooms communicatieplatform", zegt Oded Gal, Chief Product Officer bij Zoom. "We hebben tot nu toe een enorm succes geboekt met Neat en we kijken ernaar uit om samen innovatie te blijven stimuleren en onze klanten uitzonderlijke ervaringen te blijven bieden."

"Sinds de lancering van Neat in 2019 hebben we klanten geholpen om te genieten van fantastische ervaringen in alle typen meetingruimtes - ook nu de definitie van een meetingruimte verandert", zegt Simen Teigre, CEO van Neat. "We kijken ernaar uit om te blijven innoveren en unieke technologie en geavanceerde mogelijkheden te leveren die klanten rijke en zinvolle samenwerkingservaringen bieden in de gehele hybride werkplek."

Neat, gelanceerd tijdens Zoomtopia in oktober 2019, verlegt voortdurend grenzen om unieke, rijke en inclusieve educatieve-en vergaderervaringen mogelijk te maken waardoor gebruikers zich op hun best te voelen. Met een volledig assortiment apparaten voor allerlei soorten vergaderruimtes levert Neat unieke functies die een veiligere en betere hybride werk- en leeromgeving ondersteunen.

 

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie