NETGEAR Armor stelt huishoudens veilig

Aimée van Vuuren
NETGEAR biedt geavanceerde bescherming tegen cyberaanvallen in huis en voor alle apparaten.

Virussen en ransomware

De NETGEAR Armor beschermt je apparaten tegen cyberaanvallen, zoals malware en ransomware door middel van het herkennen van schadelijke websites. Je hebt daarnaast de mogelijkheden om deze te blokkeren. Je krijgt automatisch een waarschuwing wanneer de online beveiliging van NETGEAR Armor ziet dat je een website bezoekt met een risico op virussen en/of gegevensdiefstal.

BITDEFENDER TOTAL SECURITY 2019

Natuurlijk is het goed om alle apparaten te beschermen tegen cyberaanvallen door middel van een geavanceerde cyberbeveiliging op de WiFi-router. Extra beveiliging kan echter geen kwaad. NETGEAR Armor levert naast de algemene sterke beveiliging ook de bekroonde Bitdefender-cyberbeveiliging. De BITDEFENDER TOTAL SECURITY 2019 kan gedownload worden op elk apparaat.

LEES OOK: InfoComm 2019: NETGEAR introduceert AV over IP 

Kwetsbaarheid

Hackers vinden de gekste manieren om bepaalde voorwerpen aan te vallen, zoals camera’s, stopcontacten en deurbellen. NETGEAR Armor scant regelmatig alle apparaten die met de WiFi-router in verbinding zijn om te kijken of er een beveiligingslek is ontstaan. Ook wordt er gelet op wachtwoordsterkte, open poorten en andere dingen die kunnen bijdragen aan een beveiligingslek.

In het bezit van NETGEAR Armor zijn alle apparaten beveiligd en blijf je op de hoogte van de status van het thuisnetwerk en de apparaten die erbij horen. Dit is ideaal om hackers geen kans meer te geven.

afbeelding van Aimée van Vuuren

Aimée van Vuuren | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Aimée