NETGEAR op InfoComm 2019

InfoComm 2019: NETGEAR introduceert AV over IP

Aimée van Vuuren
Op de grootste professionele audiovisuele handelsbeurs in Noord-Amerika, InfoComm 2019, introduceert NETGEAR 'AV over IP'.

InfoComm 2019

Op InfoComm 2019 worden er duizenden producten aangeboden met betrekking tot ondere andere audio, display, beveiliging en unified communications. Er worden bovendien workshops gegeven en andere trainingen. Grote bedrijven zoals NETGEAR zijn onder meer aanwezig op de handelsbeurs.

Lees ook: NETGEAR Orbi Voice: integratie in optima forma.

AV over IP op InfoComm 2019

NETGEAR introdueert op InfoComm 2019 AV over IP. Dit is kort voor: Audio-Visual over Internet-Protocol. Het is de overdracht van audiovisuele gegevens via een netwerk zoals een LAN, WAN of het internet. Het verschil met de traditionele AV-omgevingen verwijzen naar het gebruik van standaard netwerkapparatuur voor het verzenden en schakelen van video en audio.

NETGEAR lanceert als eerste schakelaars die ontwikkeld zijn voor echte AV over IP, de M4300-serie. De units bieden een naadloze en eenvoudige integratie in AV-systemen. AV over IP kan 4K / 60-video verzenden via standaard Ethernet-hardware en High Dynamic Range (HDR), maar ondersteunen ook minder veeleisende apparaten.

afbeelding van Aimée van Vuuren

Aimée van Vuuren | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Aimée