Netgear presenteert de Netgear Switch

Jordi Smit
Netgear maakte tijdens de CES 2019 bekend dat het komt met een aantal nieuwe oplossingen voor het MKB. Een van deze nieuwe oplossingen is de Netgear Switch IPV6-serie, die uit vijf verschillende modellen bestaat.

Netgear Switch IPV6-serie

De Netgear Switch IPV6-serie heeft de naam Smart Managed Pro S350 gekregen en ondersteunt, zoals de productnaam doet vermoeden, Internet Protocol versie 6. De serie bestaat dus uit vijf switch-modellen, waaronder 8-, 24- en 48-poorts gigabit ethernet-switches met 2 of 4 SFP-poorten voor fiber-uplinks. Van de 8- en 24-poorts uitvoeringen zijn er overigens PoE+-varianten. De lijn moet bij uitstek geschikt zijn voor netwerken waar spraak, video en data via een enkel netwerk gebruikt worden.

Internet of Things-revolutie

Het is geen grote verrassing dat Netgear met een nieuwe switch op de markt komt. Het bedrijf zet al heel wat jaren in op het ontwikkelen van apparatuur die de verwachte Internet of Things-revolutie moet gaan ondersteunen. Bovendien heeft het technologiebedrijf de grootte en ervaing om een gooi te doen naar het aanbieden van toekomstgerichte apparatuur.

LEES OOK: Het DNA van NETGEAR

Netgear Smart Managed Switches

De Netgear Switch IPV6-serie is onderdeel van de NETGEAR Smart Managed Switches en biedt mogelijkheden voor elk type gebruikers. Voor de ervaren of zakelijke gebruiker heeft Netgear daarnaast een ruim assortiment aan managed switches (smart of fully managed) die beschikken over PoE-ondersteuning, link aggregatie en tal van andere switching functionaliteiten. Bovendien worden de zakelijke switches vaak geleverd met een rack-bevestigingsset.

afbeelding van Jordi Smit
Door: Jordi Smit

Jordi Smit | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Jordi