Nieuwe iPhone 11 leak toont een compleet nieuw design

Geert van der Klugt
De onlangs opgedoken ‘dummy models’ van de iPhone 11 bevestigen een reeks grote designaanpassingen. De afbeeldingen tonen de voor- en achterzijde van twee mallen, werden gefotografeerd door een insider en zijn oorspronkelijk gepubliceerd door Weibo. ‘Slechts’ een mal, maar veelzeggend. Dít is wat we te weten zijn gekomen aan de hand van de nieuwe leak.

Terwijl de voorzijde weinig nieuws toont, passeert de achterzijde elke conclusie die uit vorige leaks getrokken is. Alles doet vermoeden naar een trippellenscamera. Een setup als deze stelt toekomstige gebruikers in staat om verder in te zoomen, bredere hoeken te fotograferen en surrealistischer na te bewerken ooit tevoren mogelijk was.

LEES OOK: Pro Warehouse Vending Machine maakt definitief einde aan oplader-probleem

iPhone 11 

Let wel, de mal is niet afkomstig van Apple, maar een hoezenfabrikant, waardoor er geen garantie is dat de iPhone 11 er zo uit zal komen te zien. Anderzijds is het een feit dat fabrikanten van hoezen vaak als eerste op de hoogte zijn van aankomende designs en daarvoor direct in contact staan met ontwikkelaars en ontwerpers van hardwarebedrijven.

Rumoeren over de toevoeging van navigatie binnen (bedrijfs)panden en woningen, de mogelijkheid om andere Apple devices draadloos met de iPhone 11 op te laden en een fast charge-doosje doen de rondte. Een volledig overzicht van leaks en speculaties vind je op www.winmagpro.nl/iphone-11.  

Bron beeld: Weibo

afbeelding van Geert van der Klugt

Geert van der Klugt | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Geert