Philips Monitors is aanwezig op ISE 2022 met oplossingen voor alle belangrijke verticale markten

Redactie WINMAG Pro
Philips-monitoren die te zien zijn op ISE 2022 bieden hoogwaardige, vooruitstrevende en duurzame functies voor elke behoefte

Van 10-13 mei 2022 neemt Philips Monitors, samen met Philips Professional Display Solutions deel aan de ISE 2022 van dit jaar in Barcelona, de grootste beurs voor AV- en systeemintegratieprofessionals ter wereld. Bezoekers worden uitgenodigd op Fira de Barcelona, Gran Via, stand 3Q600, in hal 3 om de nieuwste Philips-monitoren te ontdekken. Hier kunnen zij het nieuwste portfolio van oplossingen van het bedrijf bekijken en ervaren via hoogtepunten die alle belangrijke marktsegmenten ondersteunen, zoals bedrijven, onderwijs, retail en nog veel meer.

Touch monitoren voor onderwijs op afstand

Sommige van de Philips-monitoren die op ISE te zien zijn, zijn uitgerust met touchscreentechnologie. Uitgerust met Projected-Capacitive (P-Cap) touch, ondersteunen ze tot 10 gelijktijdige punten, voldoen aan veel toepassingen en blinken uit in het ondersteunen van het onderwijs, terwijl ze de samenwerking tussen klasgenoten stimuleren. Bij de booth kunnen bezoekers de Philips 242B1TC uitproberen, een 23,8-inch paneel dat is gebaseerd op Advanced In-Cell Technology en Projected Capacitive. De meer natuurlijke, vloeiende en snelle aanraakreactie voldoet aan de behoeften en wensen van educatieve toepassingen, zowel op school als voor onderwijs op afstand - ook dankzij de plug & play-compatibiliteit met Windows 10 en verschillende Android- en Linux-versies.

De flexibiliteit van USB-C-docking

USB-C-docking is een krachtige, praktische oplossing die is ontworpen om de productiviteit te verhogen voor de multitasking en veelzijdige professionals van vandaag. Met een slanke, omkeerbare USB-C-connector voor eenvoudig docken met één kabel, stelt deze connectiviteitsoplossing gebruikers in staat om gegevens snel en veilig over te dragen, hun notebook op te laden en hun randapparatuur rechtstreeks op de monitor aan te sluiten om bestanden te delen, video's te bekijken en nog veel meer. Op ISE kunnen bezoekers vier Philips-monitormodellen ontdekken: de platte 27-inch (68,6 cm) 276B1JH die de webcam security van de Windows Hello™ combineert met hoge milieunormen, de gebogen 34-inch (86,36 cm) 346E2CUAE voor hogere productiviteit met meer ruimte voor vergelijkingen naast elkaar, de gebogen 34-inch (86,36 cm) 346P1CRH om elke taak uit te voeren in een scherp panoramisch beeld, en de 27-inch (68,47 cm) 279C9 die een iF Design Award ontving en een Red Dot-winnaar was in 2020.

De roep om groene en duurzame producten

Philips Monitors heeft een recordaantal van 64 monitoren op de markt die onlangs TCO Certified, generatie 9 zijn. Zoals wordt gegarandeerd door TCO Certified, generatie 9, worden Philips-monitoren op verantwoorde wijze geproduceerd met het oog op het milieu en de veiligheid, en beschikken ze over een reeks energiebesparende, innovatieve en milieuvriendelijke technologieën, die worden vervaardigd in een supply chain waar duurzaamheid en ethische kwesties een prioriteit zijn. De PowerSensor en de LightSensor zijn bijvoorbeeld twee van de essentiële groene functies waarmee de meeste Philips-monitoren zijn uitgerust. Ontdek op ISE de groenste Philips-monitor die op de markt verkrijgbaar is, ontworpen voor optimaal comfort en productiviteit, met minder impact op het milieu: de Philips 272B1G, een 27-inch (68,6 cm) Full HD-monitor.

“We zijn verheugd om ISE bij te wonen en bezoekers de kans te geven om de innovatie die we op de markt brengen zelf uit te proberen. MMD voor Philips Monitors heeft gewerkt aan belangrijke doelen, om onze klanten de beste gebruikerservaring te bieden en tegelijkertijd vriendelijk te zijn voor onze aarde”, aldus Xeni Bairaktari, Global Marketing Lead en Senior Brand Manager EU bij Philips Monitors & IT Accessories. "ISE is voor ons het moment om al onze beste oplossingen voor bedrijven en onderwijs te presenteren."

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie