Omarm de AI-revolutie: Ironhack lanceert AI School

Redactie WINMAG Pro

Als antwoord op de groeiende vraag naar AI-expertise en de noodzaak om het personeel bij te scholen, lanceert Ironhack, een moderne tech-opleider, de AI School. Dit vernieuwende initiatief is erop gericht om professionals in verschillende sectoren te voorzien van de nodige AI-vaardigheden om te excelleren in een steeds AI-gedrevener bedrijfslandschap.

In de eerste maand na de lancering registreerde de Klarna AI-assistent meer dan 2,3 miljoen conversaties. Dit vertegenwoordigde twee-derde van hun chats via de klantenservice - het beste voorbeeld van het toenemende gebruik van AI.

Voor organisaties die vooruit kijken en een strategie ontwikkelen rond (generative) AI, biedt de technologie niet alleen mogelijkheden om te automatiseren, maar ook om nieuwe banen te creëren voor werknemers. De toenemende AI-veranderingen zijn relevant voor verschillende sectoren en organisaties worden hiermee geconfronteerd om de vaardigheidskloof te overbruggen en ervoor te zorgen dat hun teams voorbereid zijn op de toekomst. 

"Bij Ironhack beseffen we het onmetelijke potentieel van kunstmatige intelligentie en de impact ervan op vrijwel elke branche," zegt Whitney van der Zanden, Ironhack Sr. Growth Marketer. "Onze AI School is een direct antwoord op de groeiende vraag van bedrijven die hun werknemers willen bijscholen en voorop willen blijven lopen in een AI-gedreven wereld. Onze AI School biedt professionals een flexibele, hands-on en industrie-relevante leerervaring.”

Het eerste aanbod van de AI School bestaat uit vijf spraakmakende cursussen:

  • Beeldcreatie met AI. Een foto zegt meer dan 1000 woorden. Voor iedereen die zijn afbeeldingen wil opleuken of ideeën tot leven wil brengen.
  • Verbeter je UI-vaardigheden met AI tools. Stroomlijn je workflow, verbeter ontwerpen of maak snel prototypes en ontwerp producten.
  • Complexe data-analyse versimpelen met AI. Leer om complexe gegevens te begrijpen en om te zetten in eenvoudig te begrijpen visuals met ChatGPT.
  • AI-oplossingen ontwikkelen met Python. Geeft teams een technische boost door het optimaliseren van AI/ML-code, het filteren van inzichten uit complexe gegevens en het toepassen van deep learning.
  • AI-producten ontwikkelen met OpenAI API’s. Leer OpenAI API en ChatGPT te integreren in het ontwikkelingsproces en lever kant-en-klare AI-prototypes en producten voor jouw bedrijf.

Leren met gemak en flexibiliteit

Deze bootcamps zijn zorgvuldig samengesteld in samenwerking met experts uit de industrie en AI-pioniers, zodat het programma relevant en praktisch is en aansluit bij de nieuwste trends en technologieën. Deelnemers krijgen praktijkervaring met AI-tools en -platforms, leren van professionals uit de industrie en bouwen een portfolio met AI-projecten op.

Ironhack's AI School biedt een unieke leerbenadering met maximale flexibiliteit voor werkende professionals. Cursussen zijn ontworpen om studietijd te kunnen balanceren met een carrière. Met live afstandssessies, opgenomen lessen en 24/7 ondersteuning van AI-chatbots, wordt een naadloze en boeiende leerervaring gegarandeerd.

Met deze dynamische modules, sterke partnerships in de industrie en een internationaal netwerk is Ironhack's AI School klaar om AI-onderwijs te herdefiniëren en bedrijven en professionals wereldwijd uit te rusten met de vaardigheden en kennis om te floreren in een AI-gedreven toekomst.

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie