Boekhouder moet vrezen voor zijn baan

Ontwikkelaars programmeren boekhouder weg

Redactie WINMAG Pro
De inkomstenbelasting is nooit leuk. Voor veel ondernemers is de gang naar de boekhouder een noodzakelijk gevolg. Die laatste stap verliest zijn noodzaak met de komst van de geautomatiseerde boekhouding.

Boekhoudprogramma Ga naar de website van Jortt zegt als eerste 'boekhouden zonder handen' daadwerkelijk te hebben gerealiseerd.

Realtime automatisch boeken kosten

Naast dat verkoopfacturen al automatisch worden geboekt, boekt Jortt vanaf nu zelf een groot aantal kosten. Realtime, zonder dat de klant ook maar iets hoeft te doen. Altijd in de juiste categorie én met de btw correct verwerkt. En dat is een primeur van Jortt. Dat levert ondernemers een besparing op in tijd en geld. Belangrijker nog, het zorgt voor een betrouwbare boekhouding. Een boekhouding die beter, consistenter en accurater is dan mensen het zelf kunnen doen. 

Volledige automatisering van de boekhouding


Posten die door Jortt volledig automatisch worden verwerkt zijn onder andere de betaalde en ontvangen btw, de sociale lasten, de payment service provider kosten en diens uitbetalingen. En bij Jortt is 'boekhouden zonder handen' ook écht 'boekhouden zonder handen'. Voor deze posten wordt door Jortt zelf een boeking gemaakt, de btw wordt verwerkt in de btw-aangifte, de winst- en verliesrekening aangepast, de balans bijgewerkt, de post verwerkt in de jaarrekening én alvast in de jaarafsluiting. 

Wekelijks worden hier extra posten aan toegevoegd. Zodat, in grote stappen, de boekhouding steeds verder wordt geautomatiseerd. 

'Boekhouden zonder handen' is deze week geïmplementeerd in Jortt. Het is een standaard onderdeel van Jortt Compleet en daardoor inmiddels voor alle Jortt gebruikers actief. 'Boekhouden zonder handen' werkt realtime en achter de schermen, dus zonder dat de klant het merkt en zelfs zonder dat de klant ingelogd hoeft te zijn. 

Jortt is een bekende in het MKB. Vorig jaar nog behaalde het bedrijf de Computable Award  'Beste ICT-leverancier voor het MKB' .

Lees hier onze review van het programma.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie