Out now: Baaz powered by WINMAG Pro 2.2022

Redactie WINMAG Pro

De tweede editie van 2022 is nu uit! Het magazine staat bol van de adviezen, interviews en achtergronden voor ondernemers en IT-professionals. Sla 'm open, abonneer of lees digitaal.

Benieuwd naar de meest recente ontwikkelingen in IT-gebieden als storage, netwerk, security, telecom en hardware? Navigeer naar read.clipboardmedia.nl en ontvang het magazine (84 pagina’s) viermaal per jaar, of werp een blik op dit overzicht en lees ‘Baaz powered by WINMAG Pro’ digitaal. Editie naar keuze nabestellen? Doe je hier.

Over de editie

De afgelopen twee jaar lijken te zijn voorbijgevlogen. Ondanks dat alle sportlocaties, scholen en kantoren weer open zijn en de meeste feestjes weer door mogen gaan, is er enorm veel veranderd binnen het bedrijfsleven. En iedereen merkt het. De meeste bedrijven hebben gekozen voor een hybride manier van werken toe te passen en uit verschillende onderzoeken blijkt dat werknemers dit graag zo willen houden. 

Het is duidelijk: het 'nieuwe normaal' in het werkgebied zal hoogstwaarschijnlijk het 'normaal' worden. Maar hoe anticiperen bedrijven hierop? In deze editie van Baaz bespreken we de voordelen, aandachtspunten en ingewikkelde situaties die verschillende bedrijven hebben ondervonden tijdens de overgang naar hybride werken. 

Dit is hét moment om te reflecteren. Hét moment om te leren van bedrijven die de hardste klappen incasseerden, of bedrijven die er juist vlekkeloos doorheen kwamen. En hét moment om te verdiepen in ICT. Daarbij ondersteunt Baaz powered by WINMAG Pro. 

Werp een blik op de onderstaande artikelen voor een indruk van de editie.

Het nieuwe werken? Jongeren gaan het verschil maken

''Hybride werken heeft zich bewezen en is de toekomst. Het is een van de leerpunten die we meenemen uit de coronacrisis: Nederland heeft laten zien dat thuiswerken werkt en veel mensen willen deels thuis blijven werken.'' Dat schrijft minister Karien van Gennip van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Is dit een wens of een constatering van de minister?

Hybride werken vraagt om balans tussen mens en technologie

De vaste werkplek op een vast kantoor op vaste werkdagen. Deze traditionele manier van werken maakt plaats voor steeds een beetje meer flexibiliteit in je werk. Soms op kantoor met collega’s, maar vaak ook thuis waar medewerkers zich prettig voelen bij een nieuwe balans tussen werk en privé. Deze transitie brengt de nodige uitdagingen met zich mee, voornamelijk op het snijvlak van mens en technologie. Wanneer je als organisatie deze uitdagingen erkent en op de juiste wijze adresseert, ga je efficiënter en veiliger werken en ben je aantrekkelijker voor nieuwe mensen.

Rust- en leermoment voor jezelf met een podcast

Na een lange werkdag, onderweg naar huis, kan je een rustgevende podcast aanzetten. Maar wat als je er ook nog eens iets van kan leren? Je kennis ontwikkelen en ontspannen tegelijkertijd, wie wil dat nou niet. In elke editie zetten we daarom een reeks aanraders voor jou op een rij.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie