Out now: WINMAG Pro 1.2015

Redactie WINMAG Pro
De eerste editie van WINMAG Pro 2015 is een feit. Dit nummer staat weer bol van de reviews, interviews, achtergrondartikelen en gastexperts!

Nas-test

De nas is niet meer weg te denken uit de kantooromgeving. We gingen aan de slag met nieuwe nassen van Synology, Netgear en D-Link.

Silicon Valley in de lage landen

Ronkende koppen in de landelijke pers beloven een soort van Silicon Valley in Groningen. Alles is gebaseerd op het feit dat daar in Eemshaven Google een gigantisch datacenter bouwt. Maar hoe gunstig is dit nu eigenlijk echt voor de it-sector in de regio?

Interview: Bas Born, Schneider Electric

Volgens Bas Born van APC by Schneider Electric kan het goed inrichten van de computerruimte veel ellende voorkomen. ‘De vraag is of je je als ondernemer of it-verantwoordelijke ook echt met die inrichting wilt bezighouden.’

Achtergrond: Serieuze cybercriminaliteit te lijf

Cybercriminaliteit draait allang niet meer alleen om hacken of het platleggen van websites en servers. Ook spionage en digitale afpersing vormen een groeiend probleem voor het bedrijfsleven.

Alles over ultra hd-resoluties

2015 staat in het teken van ultra high definition-resoluties. Wij kijken naar de techniek achter deze haarscherpe resoluties.

Van Windows 8 naar Windows 10

Drie jaar geleden kregen we Windows 8 te zien, nu is het de tijd voor zijn opvolger: Windows 10. Deze versie moet alles worden wat Windows 8 had moeten zijn, al hebben we die uitspraak eerder gehoord. Toch zijn er diverse verschillen tussen de twee systemen, maar wat zijn deze precies?

Claim jouw domein en doe er je voordeel mee

Sinds oktober 2013 voegt de ICANN (Internet Corporation for Assigned Names and Numbers) nieuwe top-level domeinnamen toe aan het internet. Het gaat hier om algemene domeinnamen die een merk, dienst of service aanduiden. Ook in Nederland is er een run om de nieuwe domeinnaamextensies ontstaan.

En verder

In de nieuwe WINMAG Pro kom je natuurlijk nog veel meer tegen. In nummer 1 van 2015 leer je alles over overstappen naar de cloud door de gastexperts van Comsoft. We bekeken ook Google Inbox voor zakelijk gebruik, gingen aan de slag met de Sony Xperia Z3 Compact en duikten we onder in de wereld van het onderscheppen van informatie. Nieuwsgierig? Neem dan een abonnement op WINMAG Pro, bestel hem online of koop hem in de winkel!

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie