Boordevol reviews, interviews, gastexperts en achtergronden

Out now: WINMAG Pro 1.2017

Redactie WINMAG Pro
De eerste editie van WINMAG Pro Magazine in 2017 is een feit. In dit nummer ondermeer een interview met 3CX CEO Nick Galea, aandacht voor doxware en natuurlijk de nodige reviews, achtergrondartikelen en gastexperts!

Interview: Nick Galea, CEO 3CX

Het 2016 van 3CX was een behoorlijk succes. Niet dat de leverancier van communicatie-oplossingen rustig achterover gaat leunen, want ook dit jaar belooft het bedrijf te groeien. Als onderneming, maar ook in het aanbieden van diensten binnen de 3CX-oplossing. We gingen het gesprek aan met CEO Nick Galea.

Nederlands Cyber Collectief gelanceerd: Een vuist tegen cybercriminaliteit

Het Nederlands Cyber Collectief, een initiatief van Nationale-Nederlanden, is officieel gestart. Dit collectief is een overkoepelend verbond dat gezamenlijke kennis en kracht inzet voor één doel: het effectief terugdringen van cybercriminaliteit voor het Nederlandse MKB.

5 grensverlegende Nederlandse IT-startups

Het aantal startups - alleen al in ons land - is niet bij te houden. Zeker de beginnende bedrijven binnen de IT. Vijf van die startups verdienen volgens ons extra de aandacht vanwege de innovatiekracht en originaliteit. The IT-startups to watch in 2017.

Ferarri onder de routers: NETGEAR Nighthawk X10 R9000

NETGEAR staat met de Nighthawk-serie al even aan de top qua snelheden die behaald worden. Met de eind vorig jaar geïntroduceerde Nighthawk X10 R9000 legt het bedrijf de lat weer een stukje hoger.

10 jaar iPhone

Apple viert dit jaar het tienjarig bestaan van de iPhone. In 2007 introduceerde Steve Jobs de eerste versie van de smartphone en vertelde dat het een revolutionair en magisch product was dat de wereld zou gaan veranderen. Wat is er precies veranderd in de afgelopen tien jaar?

Doxware: niet nieuw maar geëvolueerd

Een van de grootste securitybedreigingen van de laatste jaren is ransomware. Met de stijging van het aantal ransomware-gevallen is gelukkig ook het aantal mogelijkheden om onder de ransom uit te komen gestegen. Maar dat betekent niet dat ransomware zelf stil zit, want er zijn nieuwe kapers op de kust.

Meer dan een update: Synology DSM 6.1

Synology heeft een redelijk net beleid ten aanzien van DiskStation Manager, het productiviteits OS voor hun NAS-systemen. Naast reguliere updates voert het bedrijf minstens één
keer per jaar grotere veranderingen door die genummerd worden. Wij gingen met DSM 6.1 aan de slag.

...en verder

Zoals elke editie bespreken we weer een veelvoud aan apparatuur en software, laten gastexperts hun licht schijnen over issues die spelen in de markt en lees je het laatste nieuws op het gebied van soft- en hardware, security en storage.

WINMAG Pro online

Uiteraard zijn we ook volop online te vinden! Bezoek ons op Facebook, Twitter, Google+ en LinkedIn.

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie