Out now: WINMAG Pro 1.2021
We werken en leven in een crisis. Hoewel periodes van economische onzekerheid altijd eigenschappen in gemeen hebben, onderscheidt COVID-19 zich met langdurigheid. Winkeldeuren gaan open en dicht. Versoepelen de maatregelen, dan lijkt het afwachten tot de regels weer aantrekken. Frustratie is onvermijdelijk.
Ondernemers en zakelijke professionals zijn oplossingsgericht. Precies die karakteristiek kan vandaag de dag tegenwerken. Soms is het noodzakelijk om een stap terug te doen. Verlies je slaap over vakinhoudelijke vragen, dan mis je de creativiteit die tot oplossingen leidt. Verwaarloos je jouw gezondheid om aan zakelijke verantwoordelijkheden te voldoen, dan slaag je alleen op de korte termijn.
Een uitgeruste, heldere mindset is goud waard. Daar hopen we met deze editie aan bij te dragen. Werp een blik op de onderstaande teasers voor een indruk van het blad.
Artikelen kunnen je niet vertellen hoe je jouw bedrijf of carrière door een crisis heen loodst. Dus tref je dergelijke artikelen niet. We vertellen het verhaal van ondernemers en IT-professionals, verzamelen duidelijke informatie en inspireren. Gereviewde diensten en producten zullen geen bedrijven redden, maar houden de business op een gezond peil.
- WINMAG Pro-abonnees ontvangen het magazine thuis. Ben je nog geen abonnee of lees je liever digitaal? Navigeer via dit overzicht naar een digitale editie.
IT na corona; waar gaan we heen? | Achtergrond
IT-innovatie bloeit, ook in abnormale omstandigheden. WINMAG Pro nodigt tien industrie-experts uit om vooruit te blikken naar de wereld die ons te wachten staat.Imageschade bij de GGD | Achtergrond
Het ging fout. Goed fout. Hoewel diverse signalen maandenlang op een probleem wezen, gaf de GGD groen licht. Massale bron- en contactonderzoeken draaiden op HPzone Lite. Configuratie bleek allesbehalve veilig, gegevens lekten. Woordvoerders en Minister Hugo de Jonge (opdrachtgever) wezen aanvankelijk naar de mens. In werkelijkheid bestond de zwakste schakel niet uit mensen, maar beleid. Het leed is nog lang niet geleden. WINMAG Pro beschrijft wat de Staat en GGD anders kunnen en konden doen.
Vergaande gevolgen van de punt achter ISDN | Achtergrond
In 2019 zet KPN een punt achter het ISD-netwerk. Het telefonie-aandeel van kleine Nederlandse providers groeit met 25 procent. De stijging houdt tot op de dag van vandaag aan. Een positieve trend, menen we. Diversiteit onder providers staat gelijk aan diversiteit onder software. Jij wint als lachende derde. Dít is waarom.