Out now: WINMAG Pro 3.2017

Redactie WINMAG Pro
WINMAG Pro 3.2017 is nu verkrijgbaar. Deze editie staat weer vol van de reviews, achtergronden, gastexperts en meer. We gaan ondermeer in op de aankomende Europese GDPR-verordening, geven we tips en trucs op het gebied van cybersecurity die organisaties vaak over het hoofd zien en zijn we aan de slag gegaan met diverse unified communications-oplossingen.

Review: NETGEAR Nighthawk R7000P

Als geen ander beheerst NETGEAR met haar netwerkapparatuur menig huiskamer dan wel kantoor. Niet gek, want binnen elk segment en elke prijscategorie heeft NETGEAR wel een product die andere producten
binnen diezelfde categorie naar de kroon steken. Wij gingen aan de slag met de R7000P.

Achtergrond: mixed reality

Microsoft is al enkele jaren bezig om zijn eigen draai aan augmented reality te geven. Onder de noemer ‘mixed reality’ probeert het bedrijf de realiteit op de werkvloer en in de huiskamer te verrijken. Dat kunnen ze echter niet alleen, maar gelukkig leveren partnerschappen met diverse techfabrikanten een vruchtbare samenwerking op.

Mixed reality

Jouw cybersecurity op orde

Het gebruik van ransomware door criminelen is gemeengoed geworden. Besmettingen zijn aan de orde van de dag. Bovendien is de malware zelf verfijnder: naast bestanden op de lokale schijf worden tegenwoordig ook databases, back-ups en bestanden op netwerkschijven versleuteld. Hoe verklein jij de risico's zo ver mogelijk? Wij geven tips waaraan je wellicht niet gedacht hebt.

'Cloud First': de toekomst voor het MKB

Cloud First voor het MKBHet MKB durft steeds vaker complexe bedrijfstoepassingen over te zetten naar de cloud. Dat bleek recent nog uit wereldwijd onderzoek onder tweeduizend IT-beslissers. En dat is goed nieuws. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat iedere organisatie over moet stappen naar een ‘Cloud First’ beleid.

Centraal jouw security op orde met GFI OneGuard

Wil je dat je bedrijfsnetwerk op orde is, dan zul je deze moeten monitoren. Dat kan op veel manieren, maar niets werkt lekkerder dan een opgeruimde, centrale oplossing. Wij gingen aan de slag met OneGuard van GFI, een systeem om de IT in je organisatie nauwlettend in de gaten te houden én te beheren.

De roamingkosten in de EU zijn weg, de valkuilen niet

Eindelijk overal in de EU fatsoenlijk mobiel internet zonder hoge kosten. De flinke roamingkosten zijn gelijk gestreken met lokale tarieven. Tenminste, dat lijkt zo. We geven je de valkuilen rondom het vervallen van roamingkosten.

De fine fleur van de Nederlandse fintech

Hoewel volgens cijfers van Capgemini slechts één op de honderd Nederlanders begin van dit jaar klant was van een fintechbedrijf, is de sector big business in ons land. Zowel gevestigde partijen als startups blinken uit in innovatie, vernuft en ambitie. We pikten enkele van de meest opvallende ondernemingen uit het steeds groter groeiende aanbod.

En verder…

Zoals elke editie bespreken we weer een veelvoud aan apparatuur en software, laten gastexperts hun licht schijnen over issues die spelen in de markt en lees je het laatste nieuws op het gebied van soft- en hardware, security, document solutions, unified communications en storage. Zo bespreken MFP's van OKI en HP, hebben we een uitgebreide reviews van onder meer het 3CX Phone System en de Jabra Speak 710 en spraken we met ASUS over het ontginnen van nieuwe markten.

Nieuwschierig geworden? Neem dan een abonnement, bestel eerder verschenen edities hier of koop het magazine in de winkel.

Wij vinden dat jouw mening telt, dus heb je op- of aanmerkingen, laat dan van je horen middels onze lezerstest.

WINMAG Pro online

Uiteraard zijn we ook volop online te vinden! Voeg onze feed toe aan je RSS-reader en bezoek ons op Facebook, Twitter, Google+ en LinkedIn.

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie