De beste IT-oplossingen vind je bij de WINMAG Pro awards

Out now: WINMAG Pro 5.2017

Redactie WINMAG Pro
WINMAG Pro 5.2017 is nu verkrijgbaar. De laatste editie van dit jaar is onze special awards-editie met de beste oplossingen op het gebied van hard- en software, cloud, hosting, storage, security en unified communications. Daarnaast tref je natuurlijk ook de nodige gastexperts, reviews achtergronden en meer aan!

WINMAG Pro Awards 2017

We zetten de beste oplossingen voor je op een rij op het gebied van hardware, software, storage, security en unified communications. Alle producten die een award hebben toebedeeld gekregen zijn betrouwbare IT-investeringen waar elke organisatie mee vooruit kan.

Werken met Facebook Workplace

Sinds ruim een jaar is Workplace by Facebook actief. Een digitale plek waar werk en social media op een slimme manier moeten worden gecombineerd. Ook wij gingen ermee aan de slag: wat zijn de voordelen van het platform? Wat kan beter en wat gaat al goed? De belangrijkste vraag: wat is de meerwaarde van Workplace?

Review: HP ZBook x2

Met de ZBook-lijn weet HP al even hoge ogen te gooien op mobiel workstationgebied, maar daar houdt het bedrijf het niet bij. De Zbook x2 is het nieuwste model in de ZBook-lijn en mogelijk de krachtigste detachable ter wereld.

De zin en onzin van cybersecurityverzekeringen

Met de GDPR-wetgeving in aantocht slaan veel verzekeraars hun slag met diverse cybersecurityverzekeringen. Maar bieden deze verzekeringen eigenlijk wel meerwaarde? En hoe goed ben je eigenlijk beschermd wanneer je als organisatie kiest voor een dergelijke verzekering? We vroegen het twee experts van het Nederlands Cyber Collectief.

Achtergrond: Een robot als collega

We schreven het al eerder: robotisering op de werkvloer hoeft zeker geen bedreiging te zijn voor onze werkgelegenheid. Steeds weer worden robots en robotica ingezet om ons werkzame leven eenvoudiger en vooral veiliger te maken. Voorbeelden zijn legio, dat bleek ook het afgelopen jaar weer.

En verder…

Zoals elke editie bespreken we weer een veelvoud aan apparatuur en software, laten gastexperts hun licht schijnen over issues die spelen in de markt en lees je het laatste nieuws op het gebied van soft- en hardware, security, document solutions, unified communications en storage. Zo bespreken MFP's van OKI en HP, hebben we een uitgebreide reviews van onder meer het 3CX Phone System en de Jabra Speak 710 en spraken we met ASUS over het ontginnen van nieuwe markten.

Nieuwschierig geworden? Neem dan een abonnement, bestel eerder verschenen edities hier of koop het magazine in de winkel.

WINMAG Pro online

Uiteraard zijn we ook volop online te vinden! Voeg onze feed toe aan je RSS-reader en bezoek ons op Facebook, Twitter, Google+ en LinkedIn.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie