Planon samenwerkingsovereenkomst SAP

Redactie WINMAG Pro

Planon maakte vandaag bekend dat het een strategisch partnerschap met SAP heeft gesloten, met als doel organisaties een geïntegreerde oplossing voor vastgoed- en facility management te bieden. Hierdoor zullen corporate organisaties en commerciële vastgoedbedrijven zowel profiteren van geoptimaliseerd beheer van hun vastgoedportefeuille als van verbeterde en duurzamere gebouwprestaties. 

Planon

De samenwerking brengt Planons eersteklas oplossing voor vastgoed- en smart building management samen met de toonaangevende ERP-mogelijkheden van SAP, waardoor een uitgebreidere integratie van processen en technologie wordt geboden. Dit zal klanten helpen om in alle opzichten meerwaarde te verkrijgen, denk aan verbeterde compliance en IoT-enabled inzicht in bedrijfsvoering en automatisering. Bovendien profiteren klanten van gestroomlijnde integratie van oplossingen en kunnen ze zo alle afdelingen die betrokken zijn bij beheer, onderhoud en ondersteuning van vastgoedfaciliteiten (zoals Financiën, Inkoop, Boekhouding en HR) en bedrijfsspecifieke functies (zoals vastgoed- en facility management) verbeterde processen bieden. Het SAP Business Technology Platform fungeert als centraal integratieplatform voor de nieuwe gecombineerde oplossingen. 

Jan Gilg, President en Chief Product Officer, Cloud ERP, SAP SE: “De samenwerking met Planon en diens aandeelhouder Schneider Electric in de gedeelde visie om gebouwen, mensen en processen op een duurzame manier met elkaar te verbinden, creëert aanzienlijke meerwaarde voor onze klanten. Dit partnerschap is een geweldige aanvulling op ons portfolio, versterkt door onze uitgebreide Cloud ERP-oplossingen met meerdere contactpunten in ERP, finance, inkoop, sales en HR.”

“Door deze samenwerking kunnen klanten van zowel SAP als Planon end-to-end waarde behalen voor hun hele onderneming,” voegde Pierre Guelen, CEO en oprichter van Planon toe. “De gecombineerde oplossingen zullen hen in staat stellen om op het hoogste niveau vastgoed- en werkplekbeheer uit te voeren, gericht op efficiëntie en kostenreductie, terwijl ze het energieverbruik en de CO2-uitstoot verminderen en de gebruikerservaring verbeteren.” 

Planon Real Estate Management voor SAP is een SAP endorsed app, premium gecertificeerd door SAP met extra beveiliging, diepgaande tests en toetsingen op basis van best practices voor cloud-activiteiten. Planon Real Estate Management voor SAP is nu beschikbaar in SAP Store, de digitale marktplaats voor oplossingen van SAP en zijn partners.

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie