Populaire Microsoft Azure cursussen

Redactie WINMAG Pro

De Microsoft Azure-certificering is een zeer gevraagde technologische certificering en wordt beschouwd als een ticket naar een goedbetaalde baan bij gerenommeerde bedrijven. Het kan echter soms een uitdaging zijn om de juiste certificeringscursus te vinden voor ervaren professionals die nieuwe hoogten willen bereiken en carrière willen maken. Hetzelfde geldt als je net van de universiteit komt en op zoek bent naar je plek op de markt voor cloud computing. Wij hebben een lijst samengesteld van de meest populaire cursussen die je moet kennen.

Azure Fundamentals - AZ-900

De AZ-900 training is een hele goede cursus over Microsoft Azure. In de cursus krijg je informatie die van hoge kwaliteit is, up-to-date is en makkelijk te begrijpen is. Het fijne aan deze cursus is dat het praktisch is opgezet. Je leert door echte situaties uit de praktijk te gebruiken. De leraar doet zijn best om niet alleen situaties en problemen uit te leggen, maar hij laat ze ook zien met behulp van Azure Portal. Dit betekent dat je zelf de resultaten kunt zien en kunt nadoen. Als je geïnteresseerd bent in Azure, is het belangrijk om de basis goed te begrijpen. Deze cursus zorgt ervoor dat je een goede kennis hebt van alle onderwerpen die in het AZ-900-examen aan bod komen. Het is dus een hele goede manier om je voor te bereiden op het examen en een stevige basis te leggen voor je Azure-vaardigheden.

Azure Data Fundamentals - DP-900

Deze cursus gaat over gegevensverwerking. Deze cursus is heel makkelijk te begrijpen en rechttoe rechtaan. Hierbij worden alle basisconcepten uitgelegd. Je hoeft geen voorkennis te hebben om deze cursus te volgen. Het is perfect voor mensen die nieuw zijn met Azure en ermee willen beginnen. Als je het combineert met Microsoft Learn, heb je een goede basis om te studeren voor het DP-900 examen.

Azure AI Fundamentals - AI-900

Deze cursus is heel eenvoudig en duidelijk. Je leert over AI, machine learning en gespreks-AI aan de hand van gemakkelijke voorbeelden. De cursus bevat ook oefenopdrachten om je te helpen met de onderwerpen. Er is ook een oefenexamen beschikbaar om te kijken waar je nog moeite mee hebt. Vaak wordt er gefocust op onderwerpen waar studenten vaak moeite mee hebben bij het AI-900 examen. Er zijn nog een heleboel andere Azure cursussen die je kunt volgen, maar op dit moment zijn deze 3 de meest populaire. Je kunt hiermee echt een voorsprong krijgen op anderen. Bedrijven zien graag mensen met dit soort certificeringen. Dus, welke kies jij?

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie