Presentatie nieuwe Fairphone op 27 augustus

Jordi Smit
Fairphone presenteert 27 augustus zijn nieuwe smartphonemodel, waarschijnlijk genaamd Fairphone 3. Dat maakt de smartphonemaker bekend middels een persuitnodiging.

Details Fairphone 3

Fairphone wil nog geen verdere details weggeven over de nieuwe smartphone, maar telecomjournalist Evan Blass liet wél al een beeld zien. Het beeld laat een smartphone zien waarbij onder meer een enkele camera aanwezig is en eveneens beschikt over een vingerafdrukscanner die aan de achterkant van het apparaat is geprepareerd.

Mogelijkheden onbekend

De specifieke mogelijkheden van de mobiele telefoon zijn nog niet bekend, wél bestaan geruchten dat het toestel Fairphone 3 zou heten. Het lijkt een logsiche naam, aangezien het Nederlandse bedrijf eerder twee andere versies uitbracht. We moeten dus nog even wachten tot de officiële productpresentatie.

LEES OOK: LG refereert aan smartphone met drie schermen

Geschiedenis Fairphone

De geschiedenis leert dat Fairphone smartphones maakt die deels te repareren zijn en waarbij verschillende onderdelen eenvoudig te vervangen zijn. Het merk zet duurzaamheid, eerlijke productie en eerlijk loon centraal, wat uniek is te noemen in de smartphonemarkt.

afbeelding van Jordi Smit
Door: Jordi Smit

Jordi Smit | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Jordi