Red Hat omarmt HP Enterprise Services Technology Alliance

Redactie WINMAG Pro
Red Hat, Inc. (NYSE: RHT), leverancier van opensourceoplossingen, heeft zich aangesloten bij het HP Enterprise Services Technology Alliance programma. HP Enterprise Services biedt Red Hat producten aan als onderdeel van zijn Standard Operating Platform en gebruikt Red Hat JBoss Middleware technologie en Red Hat Enterprise Linux als ontwikkelplatform en voor het inzetten van oplossingen om bedrijfskritische diensten in het bedrijf te beheren.

Persbericht:

“Door onderdeel te worden van HP’s Enterprise Services Technology Alliance ontwerpen en bouwen we gezamenlijke oplossingen die in een breed scala aan industrieën worden ingezet. Hiermee vergroten we de flexibiliteit en verlagen we tegelijkertijd de kosten voor de infrastructuur en beheer”, zegt Alan Sanchez, director of global strategic alliances bij Red Hat. “Deze oplossingen bieden onze klanten het beste van beide bedrijven wat leidt tot betere resultaten.”

“Het verbeteren van IT-prestaties vereist sterke oplossingen”, aldus Greg Robins, vice president Alliances bij HP Enterprise Services. “Red Hat’s technologie in combinatie met HP’s diensten biedt klanten oplossingen waarmee ze beschikken over de flexibiliteit en agility die ondernemingen tegenwoordig vereisen.”

HP Enterprise Services’ oplossingen zijn ontworpen en gebouwd op het platform van Red Hat en hebben tot doel prestaties, beveiliging en schaalbaarheid te bieden die propriëtaire oplossingen overtreffen.

Voorbeelden van deze oplossingen zijn:

  • HP Service Orchestration Manager, ontworpen om Service Oriented Architecture (SOA) diensten en agile applicaties te ontwikkelen, integreren en monitoren evenals het combineren van netwerken, IT en web 2.0 diensten.
  • HP SDP Service Governance Framework, biedt Application Programming Interface management voor registratie, authenticatie, autorisatie en rechten.
  • HP Storefront en Mobility Gateway biedt een end-to-end mobility applicatie die Communication Service Providers hun zakelijke klanten kunnen bieden. De oplossing verhoogt de productiviteit door het gebruik van smartphones en tablets te ondersteunen met end to end application security buiten het kantoor.
  • HP Aggregation Platform for SaaS biedt een gemeenschappelijke basis voor meerdere as-a-service producten. Het integreert en automatiseert belangrijke service management processen zoals provisioning, activation, rapportages en servicegebruik.

HP Enterprise Services Technology Alliance partners zijn toonaangevende bedrijven die samenwerken met HP om gezamenlijk onderscheidende diensten te ontwikkelen en te implementeren. Deze samenwerkingen richten zich op speficieke technologieën of gebieden en bieden standaarden die een belangrijk onderdeel vormen van een product en service delivery framework.

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie