Reltio introduceert als onderdeel van haar expansie in Europa velocity packs voor Life Sciences en Healthcare sector

Redactie WINMAG Pro
Reltio, leverancier van SaaS Master Data Management oplossingen introduceert vandaag nieuwe data oplossingen voor de Life Sciences en Healthcare sector.

Deze SaaS oplossingen voor deze marktsegmenten zorgen voor snelle samenvoeging en verrijking van alle relevante data die vitaal zijn voor data-gedreven business innovaties en initiatieven. Deze zogeheten ‘velocity packs’ voor Life Sciences en Healthcare, zijn ontwikkeld op basis van specifieke datamodellen en voorgedefinieerde configuraties voor deze marktsegmenten. De velocity packs zijn onderdeel van Reltio’s groeistrategie gericht op specifieke oplossingen per marktsegment voor versnelde waardecreatie uit data. Reltio breidt uit in Europa en de introductie van deze velocity packs wordt aangegrepen om ook in​​ Nederland klanten te helpen bij de unificatie en kwaliteit van data voor hun belangrijkste business domeinen. Reltio is een innovatieve leider op het gebied van moderne Master Data Management oplossingen. 

Innovatie door snellere waarde realisatie vanuit data

Voor bedrijven die hun vitale kerndata in waarde willen omzetten, is het van belang dat zij alle relevante data samenbrengen, verrijken en de betrouwbaarheid verhogen. Reltio vereenvoudigt dit proces met een nieuw aanbod van oplossingen waarmee klanten in verschillende marktsectoren door middel van derde generatie master data management een voorsprong kunnen nemen. De velocity packs van Reltio zijn out of the box-oplossingen met voorgedefinieerde configuraties, data modellen en integraties. De datamodellen helpen organisaties in de Life Sciences en HealthCare sector om in real time alle relevante data te verzamelen, uniform te maken en te verrijken tot betrouwbare business informatie. De klanten van Reltio kunnen zo de kwaliteit van data verbeteren en een single source of truth (consistente data op één plek) voor deze kerndata realiseren. Dit helpt bedrijven sneller waarde uit data te halen, namelijk een fractie van de jaren die traditionele Master Data Management systemen zouden vergen.

Twee oplossingen

Reltio for Life Sciences velocity pack stelt bedrijven in deze sector in staat om met hun klantgegevens concrete verbetering te realiseren in de relaties, de effectiviteit in sales en marketing alsmede een verhoogde efficiency en versnelde groei. Reltio for Healthcare velocity pack ondersteunt data domeinen zoals zorgaanbieders en patiënten waardoor nieuwe business initiatieven kunnen worden ontwikkeld en naleving van richtlijnen en regelgeving wordt gerealiseerd. 

“De kracht van data is dat het fundamenteel bijdraagt aan versnelde groei, verhoogde effectiviteit en vermindering van risico. De bottleneck voor organisaties is nu vaak nog om tot unificatie van belangrijke data te komen en af te rekenen met fragmentatie,” aldus Vincent Harmsen, SVP & Head of Europe van Reltio. “Dat is vooral het geval in situaties waar organisaties werken met  eerdere generaties van MDM-oplossingen. Terwijl sommige MDM aanbieders nog midden in het proces zitten om naar de cloud te transformeren, zijn wij verder.

Al meer dan tien jaar ondersteunen wij real-time data management, door middel van ons moderne multi-cloud, SaaS data platform. Onze jarenlange ervaring met klanten en expertise in de sector hebben we nu samengebracht in oplossingen die de transitie naar een moderne MDM oplossing versnellen, zodat organisaties zoveel mogelijk waarde uit hun data kunnen halen - en in een vele malen kortere doorlooptijd” 

Cruciale rol van Master Data Management

Het domein van Master Data Management (MDM) ontwikkelt zich razendsnel om te kunnen voldoen aan de nieuwe bedrijfsbehoeften op het gebied van data gedrevenheid en relevante technologie. Cloud-gebaseerd, geïntegreerde mogelijkheden op het gebied van AI/ML, ondersteuning van real-time data beschikbaarheid en configuraties voor specifieke sectoren die de implementatietijd verminderen en de waarde verhogen zijn manieren waarop moderne MDM oplossingen hun cruciale rol terugpakken in het complexe datalandschap van tegenwoordig. Harmsen: “Met de laatste innovaties van Reltio’s platform en de introductie van meerdere datamodellen gericht op specifieke sectoren, out-of-the-box configuraties en het begeleiden van klanten op basis van ROI-gedreven oplossingen, kunnen we organisaties helpen om snel en effectief accurate en betrouwbare data te activeren. Ik heb een lange historie in data management oplossingen en het realiseren van real-time waarde uit data is echt de crux of the matter. De recente TEI studie door Forrester laat aansprekende resultaten zien die onze klanten weten te realiseren ”  

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie