Review: Argeweb Webhosting Compleet

Redactie WINMAG Pro
Concurreren anno 2019 staat gelijk aan een online aanwezigheid. De snelheid van een website en de online bereikbaarheid van jouw bedrijf is grotendeels afhankelijk van een kwalitatieve hosting provider. Het beheer en onderhoud dient zo min mogelijk tijd te kosten: alle energie, tijd en geld die overblijven voor corebusiness is namelijk directe winst. Argeweb komt met pakket Compleet tegemoet: voor een scherp maandelijks tarief ontvang je de mogelijkheid om zorgeloos je website en e-mail te faciliteren.

Afname van een webhosting pakket is in wezen het huren van een server. Voor een maandelijkse prijs ontvang je de hardware en software die komt kijken bij het opslaan, managen en veiligstellen van websitedata en het communiceren via e-mail. Argeweb biedt met pakket Compleet 100 e-mailadressen. Installatie hiervan is kinderspel, waardoor je zonder technische kennis 100 werknemers van een e-mailadres kunt voorzien. 50GB aan SSD-opslag betekent dat je met gemak tal van video’s, afbeeldingen en teksten op de website kwijt kan. De meeste mensen, waaronder zakelijke gebruikers, hebben genoeg aan 5GB. Compleet stelt schaalbaarheid centraal, doorgroeien hoeft niet gepaard te gaan met overstappen.

Specificaties

250GB dataverkeer betekent dat bezoekers per maand een totaal van 250GB aan data kunnen downloaden. Dit downloaden vindt continu plaats bij websitebezoek, dus is het noodzaak om voldoende capaciteit te hebben bij een groot aantal bezoekers. Het internet is turbulent, jouw verkeer kan zomaar in een stroomversnelling belanden. Op het moment dat dit gebeurt, is het onnodig om energie en tijd kwijt te zijn bij het afsluiten van een alternatief hosting pakket: met een limiet van 250GB verzeker je jezelf van de juiste basis.

LEES OOK: Het volledige overzicht van MKB Proof 2019

Volledigheid

Bovendien verzorgt Argeweb de installatie van een content managementsysteem (CSM) naar wens. Hier geldt hetzelfde gebruiksgemak als het configureren van e-mailadressen: systemen als Joomla, WordPress en Drupal koppel je via een klaargemaakte wizard. Het eerste jaar kost slechts €1,00 en daar ontvang je ook nog een gratis domeinnaam bij. Tot slot valt de toevoeging van een SSL-certificaat onder de mogelijkheden, het certificaat waarmee jouw website het bekende slotje en HTTPS in de URL krijgt.

Service | Argeweb Webhosting Compleet

De bovengenoemde specificaties zijn in één regel te vertalen naar de praktijk. Webhosting Compleet stelt je in staat om zonder zorgen over limitatie jouw website te ontwerpen en te managen naar wens, medewerkers te voorzien van e-mail en alle data veilig te houden met behulp van back-ups en antivirus toepassingen. Argeweb stelt service voorop. Bij vragen krijg je de aandacht die jij nodig hebt, want zij begrijpen dat niet iedereen een IT-achtergrond heeft en adviseert daarom op maat.

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie