Review: telefonie met KPN EEN MKB

De MKB’er is immer op zoek naar een internet- en telefonieabonnement dat het bedrijf als een schoen past. Flexibiliteit van pakketten zijn daarbij van onvoorstelbaar belang. KPN biedt met ‘KPN EEN MKB’ zo’n pakket. Als ondernemer profiteer je van unieke voordelen.

KPN EEN MKB is een bekende dienst voor het midden- en kleinbedrijf. Neem alleen al de mogelijkheid tot ‘Combineer & krijg meer’, wat KPN afgelopen jaar november lanceerde. Gebruikers kunnen internet, vast bellen en mobiel bellen combineren om te profiteren van vijf procent korting op de maandelijkse abonnementskosten en een gratis verdubbeling van de mobiele internet-, bel en sms-bundel. Bovenop het voordeel van een combinatie – minder gedoe, één pakket voor elke benodigdheid – regelt KPN alles, van installatie tot configuratie en beheer. Een kind kan de was doen.

LEES OOK: Het volledige overzicht van MKB Proof 2019

Flexibel contract

KPN heeft flexibiliteit en service hoog in het vaandel heeft staan. Zo ook geldt voor het contract: internet, vast bellen en mobiel bellen krijgen een plaats in één en hetzelfde contract. Verschillende afspraken (en looptijd daarvan) met diverse bedrijven zijn verleden tijd.

Standaard bedrag

Weet je niet uit je hoofd wat je precies betaalt voor internet, vast bellen en mobiel bellen, omdat dit per maand verschilt? Onhandig, want zo is de optimale investering moeilijk vast te stellen. Bij KPN EEN MKB betaal je één vast bedrag per maand door de verschillende benodigdheden te combineren. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Liever je abonnement aanpassen, zodat het pakket beter in balans is? Prima te doen, op elk moment naar wens.

Overzichtelijke factuur

Aangezien internet- en telefoniekosten vaak vanuit verschillende kanten komen en de boekhouding daardoor een hoop tijd kan kosten, is het prettig dat internet- en telefoniekosten eenvoudig na zijn te gaan. KPN springt hierop in door slechts één factuur per maand te sturen, waarbij alle diensten zijn gespecificeerd. Direct te verwerken in de administratie dus.

Conclusie | KPN EEN MKB

KPN EEN MKB is voor elke MKB’er aan te raden die flexibiliteit en overzichtelijkheid hoog op het wensenlijstje heeft staan. De financiële voordelen bij ‘Combineer & krijg meer’ komen daar nog eens bovenop. Bezoek de website voor een volledig overzicht van mogelijkheden. Wacht daar overigens niet te lang mee, want per 1 september verdwijnt ISDN: de kans dat jouw vaste telefonie daardoor niet langer beschikbaar zal zijn, is aanwezig.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie