Samsung introduceert 82 inch 8K QLED Signage op ISE 2019

Ruben den Boer
ISE 2019 is in volle gang. Van 5 tot 8 februari verzamelen de hoofd- en bijrolspelers van de AV-wereld zich in de RAI Amsterdam. Zoals elk jaar worden er weer veel nieuwe producten en technologieën getoond op deze beurs. Een van de hoogtepunten is de 82 inch 8K QLED Signage van Samsung.

Digital Signage is een nieuwe vorm van bedrijfscommunicatie waar de ouderwetse prikborden, posters en A4’tjes worden vervangen door high-end digitale displays. Met de 82 inch 8K QLED Signage neemt Samsung nu de leiding in deze markt. De nieuwe displays gebruiken Artificial Intelligence om beelden van elke resolutie zo dicht mogelijk bij de kwaliteit van 8K te brengen. Hierdoor grijpen de displays direct de aandacht en zien ze er aantrekkelijk uit.

LEES OOK: ISE 2019: hét topoverzicht

Evert Van Camp, Display Director van Samsung Benelux: ‘Door 8K in display smart signage te introduceren, kunnen bedrijven prachtige beeldkwaliteit aan hun publiek leveren op een manier die voorheen niet mogelijk was. Het 82 inch 8K QLED Signage display is slechts een van de vele toonaangevende producten die we presenteren tijdens ISE 2019. We kijken uit naar het introduceren van de commerciële toepassingen van 8K in de wereldwijde AV-industrie.'

Andere Samsung producten op ISE 2019

De 82 inch 8K QLED Signage displays mogen dan het vlaggenschip vormen van Samsung vormen tijdens ISE 2019, dat betekent nog niet dat ze het daar bij laten. Bezoekers van ISE 2019 krijgen de kans om de toekomst van display-signage te ervaren. Samsung laat verschillende krachtige displays zien die zijn ontworpen om bedrijven te helpen de beste content aan hun doelgroep te laten zien.

Zo introduceert Samsung de eerste 8K HDR-technologie voor LED signage en is de indrukwekkende ‘The Wall’ te aanschouwen op ISE 2019: een 8K display van maar liefst 292 inch.

afbeelding van Ruben den Boer

Ruben den Boer | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Ruben