Samsung presenteert Galaxy Watch Active2

Jordi Smit
Samsung introduceert met de Galaxy Watch Active2 een stijlvolle wearable voor iedereen die op zoek is naar meer balans in zijn of haar leven. Zo kun je je slaapgewoontes analyseren, je stresslevels managen maar ook dagelijkse taken efficiënt indelen.

Mogelijkheden Galaxy Watch Active2

Notificaties en berichten ontvang je direct en dankzij de lange batterijduur heb je extra lang plezier van het toestel. Dankzij de samenwerking met Spotify kun je ook nog eens onderweg genieten van al je favoriete nummers. De smartwatch kan namelijk worden gepersonaliseerd met verfijnde band- en wijzerplaatopties. Gebruikers die het horloge willen matchen met hun eigen stijl, kunnen gebruikmaken van het My Style1-kleurextractie-algoritme. Maak een foto van je outfit, kies uit vijf verschillende kleurenpatronen en je wijzerplaat verandert binnen een paar seconden. Het eindresultaat: voor iedere outfit een matchende Galaxy Watch Active2.

Praktisch en échte aanvulling

Naast een strak en elegant design is de smartwatch ook zeer praktisch en een aanvulling op ieders levensstijl. Zo kun je de smartwatch als gids gebruiken om keuzes te maken in je dieet, lichaamsbeweging, geestelijke gezondheid, slaap en nog meer om je levensstijl te verbeteren. De Galaxy Watch Active2 kan bijvoorbeeld handmatig meer dan 39 trainingen bijhouden, waarvan er zeven automatisch worden getrackt wanneer je met de activiteit start: hardlopen, wandelen, fietsen, zwemmen, de roeimachine, de elliptische machine en dynamische trainingen.

LEES OOK: Afbeeldingen nieuwe Samsung laptop Galaxy Book S gelekt

Galaxy Watch Active2 bestellen

De Galaxy Watch Active2 is vanaf 13 september verkrijgbaar in een aluminium en roestvrij stalen uitvoering. Het horloge is verkrijgbaar in vier modellen met elk een eigen adviesprijs:
 

  • 40 mm in roestvrij staal vanaf €399,-
  • 40 mm in aluminium vanaf €299,-
  • 44 mm in roestvrij staal vanaf €419,-
  • 44 mm in aluminium vanaf €319,-

Bestel vanaf 23 augustus vooruit en ontvang een Wireless Charger Duo Pad ter waarde van €99,-. Deze aanbieding loopt tot 13 september.

afbeelding van Jordi Smit
Door: Jordi Smit

Jordi Smit | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Jordi