SMART IT Services introduceert de SMART Online Werkplek

Redactie WINMAG Pro

De SMART Online Werkplek, de slimme manier van online werken.

Persbericht:

Leusden, 14 maart 2013- Met de SMART Online Werkplek gebruiken werknemers programma’s en gegevens altijd en overal op dezelfde wijze. De SMART Online Werkplek maakt het nieuwe werken mogelijk zoals het bedoeld is: flexibel, kostenbesparend en gebruiksvriendelijk.

Met de SMART Online Werkplek biedt SMART IT Services ondernemingen een flexibele online werkplek met de nieuwste applicaties, servicedesk en rekenpower uit Nederlandse datacenters.

Basis-pakket
Het basispakket van de SMART Online Werkplek bevat ondermeer Windows en Microsoft Office. Het basispakket kan per werkplek worden uitgebreid met bedrijfskritische aplicaties zoals Exact en Afas. Het basispakket bevat ook cloudopslag vanag 5gb per gebruiker.

Krachtige Nederlandse Datacenters
De online werkplek wordt gehost vanuit Nederlandse datacenters. De data is dan ook onderhevig aan de Nederlandse wet- en regelgeving. En niet, zoals bij veel aanbieders, aan buitenlandse wet-en regelgeving. De rekenkracht van de datacenters is ook krachtig genoeg om zelfs zware CAD applicaties vloeiend in de online werkplek te laten draaien.

De SMART Online Werkplek richt zich op ondernemingen met minimaal 15 werkplekken.

Over SMART IT Services

SMART IT Services is de IT partner voor bedrijven en organisaties. Vanuit Groningen, Leusden en Rotterdam ontzorgen de medewerkers van SMART IT Services al ruim 20 jaar ondernemingen met slimme IT oplossingen.

www.smartitservices.nl

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie