soundcore introduceert draagbare premium speakers Motion X500 en Motion 300

Redactie WINMAG Pro

Soundcore, het premium audiomerk van Anker Innovations, introduceert de nieuwe draagbare premium speaker, de Motion X500. Ruimtelijke audio, ultiem draadloos HiFi-geluid, twaalf uur batterijduur en LED-verlichting voor de perfecte sfeer - de soundcore Motion X500 combineert dit allemaal. 

Stijlvolle LED-verlichting passend bij het ruimtelijke geluid

De draagbare luidspreker, ter grootte van een handtas, is uitgerust met in totaal drie drivers die naar links, rechts en naar boven - door middel van de “sky channel”-driver - wijzen voor een 3D Sound-design. De Motion X500 levert een volumineus 40 watt geluid met ruimtelijke audio. Met behulp van de soundcore-app kunnen gebruikers ook de equalizer aanpassen om de gewenste hoge- en middenfrequenties en de bas te wijzigen.

Elegant en draagbaar

De speaker heeft een elegante aluminium behuizing met een matte afwerking en is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: zwart, blauw en roze. De Sky Channel aan de bovenkant van het apparaat is voorzien van LED-verlichting en wordt geaccentueerd met dynamische verlichting. Afhankelijk van de equalizer-modus die je kiest, licht deze op in verschillende kleuren en kan hij zelfs individueel worden aangepast met de soundcore-app. Door het compacte ontwerp en praktische handvat is de Motion X500 moeiteloos te dragen. Met een gewicht van 1,6 kilogram en IPX7-waterbescherming is hij de perfecte metgezel voor thuis, maar ook voor alle (kampeer)activiteiten buitenshuis. Contact met water is dus ook geen probleem. 

Beschikbaarheid en prijzen

De Motion X500 is nu beschikbaar in de kleuren Black Deluxe, Glitzy Blue en Pink Punch op Amazon.nl, soundcore.com en andere retailpartners voor €169,99.

Motion 300

Ook introduceert soundcore de compacte Motion 300, een draagbare bluetooth speaker met draadloos HiFi-geluid, ondersteuning voor LDAC en een batterijduur van meer dan twaalf uur. Deze nieuwe draagbare speaker biedt met twee drivers, van totaal 30 Watt, een meeslepende audio-ervaring. De Motion 300 is waterbestendig (IPX7) en bevat de nieuwe SmartTune adaptieve EQ van soundcore, waardoor de speaker helemaal naar wens ingesteld kan worden. 

De Motion 300 is vanaf nu beschikbaar in de kleuren Mirage Black, Frost Blue en Fern Green op Amazon.nl, www.soundcore.com en andere retailpartners voor €89,99.

 

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie