Speakup blijft privacy burger voorop stellen

Jordi Smit
Speakup biedt zakelijke telefonie- of telecommunicatie-oplossingen via VoIP. Dé VoIP-partner voor voordelig en flexibel bereikbaar zijn, zoals jij dat wilt. Het bedrijf blijft zich in 2019 net als afgelopen jaar richten op het beschermen van de privacy van de burger.

Vrijheid en privacy

Speakup staat voor vrijheid; privacy is en blijft een essentieel onderwerp van die vrijheid. Daar ziet Speakup een belangrijke rol voor zichzelf weggelegd, Het is dan ook niet voor nites dat Speakup afgelopen jaar diverse veranderingen heeft doorgevoerd. Indrukwekkende vooruitgangen welteverstaan. Bovendien heeft Speakup vier nieuwe producten toegevoegd.

Nieuwe producten

Vanaf 1 januari 2019 heeft Speakup vier nieuwe producten beschikbaar gesteld. De eerste is 'Vast & mobiel compleet': een totaaloplossing die de voordelen van vast en mobiel bellen combineert. Vind je het belangrijk dat medewerkers onderweg net zo goed bereikbaar zijn als op kantoor? Met Speakup Vast & Mobiel Compleet ben je zakelijk altijd uitstekend bereikbaar op kantoor, onderweg én thuis op het telefoonnummer van jouw keuze.

De tweede is Speakup Compass, ook wel de virtuele telefooncentrale genoemd. Met het gebruikersvriendelijke beheersysteem van Speakup Compass kan je de complete route van het inkomende belverkeer inrichten, wachtrijen instellen, doorschakelingen regelen, gebruikers toevoegen en voicemail instellen.

Met Speakup CTi kun je klantvriendelijk bellen. Door Computer Telefonie Integratie (CTI) kan gemakkelijk een koppeling gemaakt worden tussen jouw virtuele telefooncentrale en vrijwel elke klantendatabase; met als doel het verbeteren van je klanttevredenheid.

Tot slot kun je met Speakup Access veilig verbinden. De koppeling tussen je bedrijfsnetwerk en het core netwerk van Speakup is de basis voor een stabiele infrastructuur met een hoge beschikbaarheid. Daarnaast biedt Speakup Access een compleet portfolio op het gebied van voice-diensten.

LEES OOK: Speakup: met volle kracht vooruit

Speakup

Speakup is al 15 jaar actief op de telecommunicatie markt. Ze startte in 2003 met de baanbrekende VoIP-telefonie technologie, ‘bellen via het internet’, door open-source systemen te koppelen. Naast kostenreductie was het belangrijkste onderscheidende vermogen de robuustheid van de techniek. Dit gedachtegoed is in de loop der jaren uitgebreid met de bewustwording van een veilige verwerking van persoonsgegevens.

afbeelding van Jordi Smit
Door: Jordi Smit

Jordi Smit | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Jordi