Supermicro kondigt intelligente geavanceerde systemen aan met Intel Xeon D-processoren

Redactie WINMAG Pro
Super Micro Computer, Inc. (Nasdaq: SMCI), een wereldwijde leider op het gebied van hoogwaardige computing, storage, netwerkoplossingen en groene computertechnologie, kondigt een breed scala aan systemen aan waaronder de onlangs aangekondigde SuperEdge en een reeks op Intel Xeon D-processor gebaseerde systemen.

De systemen zijn geoptimaliseerd voor de intelligent edge, waar responsieve systemen nodig zijn die latency verminderen.

"We zijn blij dat we deze geavanceerde systemen over de hele wereld kunnen leveren,” aldus Charles Liang, president en CEO van Supermicro. "Onze nieuwste systemen zijn ontworpen voor zware omstandigheden met de best presterende CPU's en GPU's. Supermicro heeft het unieke vermogen om snel oplossingen te leveren door gebruik te maken van onze unieke Building Block Solution. We zetten ons ook in om de CO2-voetafdruk van onze servers te verlagen, met minder uitstoot en een groenere planeet als gevolg."

Supermicro introduceert een verzameling nieuwe systemen, waaronder vernieuwde uitvoeringen van het populaire IP65 Outdoor Edge-systeem en de Supermicro Hyper-E productlijnen, die allemaal zijn ontworpen met de optimale Intel Xeon CPU en verschillende form factors.

Edge-systemen van Supermicro maken gebruik van de nieuwste Intel Xeon CPU's, waaronder de Intel Xeon D familie en de 3de Gen Intel Xeon Scalable processoren. Als gevolg daarvan laat Supermicro zijn servers, die zijn uitgerust met deze CPU's, een prestatiegroei zien ten opzichte van voorgaande generaties systemen waardoor meer werk per watt elektriciteit wordt geproduceerd.

"Nu data wordt verwerkt buiten het traditionele datacenter, zijn klanten op zoek naar oplossingen om de meest veeleisende gebruiksscenario's aan te pakken om een betere algehele ervaring te creëren voor belangrijke netwerk- en edge-gebruik en workloads,” aldus Jeni Panhorst, VP en GM van de Network and Edge Compute Division bij Intel. "Onze samenwerking met Supermicro breidt het bereik van systemen uit die nodig zijn om te voldoen aan de vraag in robuuste omgevingen. Daarnaast maakt onze samenwerking het mogelijk om nieuwe oplossingen te leveren die innovatie verhogen en kosten voor veel organisaties verlagen."

De short depth en front I/O systems zijn van cruciaal belang voor edge-omgevingen waar de fysieke ruimte zeer beperkt kan zijn. Het kan nodig zijn dat deze systemen worden ingezet in faciliteiten die ver verwijderd zijn van datacenters. Supermicro blijft daarom innoveren met servers die in buitenomgevingen kunnen worden geïnstalleerd.

Ga voor meer informatie over Supermicro Edge-servers naar: 
https://www.supermicro.com/en/products/iot-edge

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie