Synology brengt AI naar MKB

Redactie WINMAG Pro
Het wordt naarmate de hoeveelheid data groeit steeds belangrijker voor bedrijven om gebruik te maken van AI, artificial intelligence. Synology introduceert AI aan de particulier en het MKB.

Artificial Intelligence

Het gebruiken van AI heeft veel voordelen wanneer je grote hoeveelheden data moet sorteren. Het levert meerdere services, zoals afbeeldingen sorteren, spraak-naar-tekst transcriptie en het begrijpen van de taal. Het team binnen Synology, welke zich bezighoudt met AI, heeft gewerkt aan de diepe lesmodule en heeft deze getest met particuliere opslagoplossingen.

LEES OOK: artificial intelligence: belangrijkste wapen tegen cybercriminaliteit

Synology Moments

Het team heeft nauw samengewerkt met hoogleraren op het wetenschappelijk gebied van computers. Er zijn meer dan 100.000 NAS servers die Synology Moments gebruiken voor het sorteren van afbeeldingen. Het team zal ‘deep learning’ blijven ontwikkelen voor andere services zoals Surveillance Station, MailPlus en zelfs het interne systeem voor ondersteuningstechnici.

Voor het verwerken van een enorme gegevensgroei is de enige haalbare oplossing het gebruiken van AI. Deze ‘data intelligence’ wordt steeds belangrijker, omdat het bedrijven met een juist interne database helpt om de eigen werk(flow) te analyseren. Synology helpt je hierbij door AI te integreren op de NAS-servers.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie