Synology introduceert de UC3400 en SA3400D met dubbele controller voor hoge beschikbaarheid

Redactie WINMAG Pro

Vandaag heeft Synology twee nieuwe systemen met dubbele controller toegevoegd aan haar assortiment voor zakelijk gegevensbeheer: de UC3400, een actief-actief-systeem dat is ontworpen voor bedrijfskritische SAN-opslag, en de SA3400D, een veelzijdig actief-passief-systeem voor NAS- en SAN-toepassingen. Beide apparaten bieden hoge beschikbaarheid met gedeelde opslag en een capaciteit tot 576 TB wanneer ze volledig zijn uitgebreid.

“De UC3400 en SA3400D zijn kosteneffectief, ruimtebesparend en bieden hoge beschikbaarheid aan zowel grote als kleine ondernemingen en organisaties,” vertelt Peggy Weng, Productmanager bij Synology. “De een is ontworpen om betrouwbare blokopslag te bieden binnen de context van een SAN, de ander om de hoogste uptime te waarborgen voor het delen van bestanden en voor kantoortoepassingen.”

Actief-actief SAN voor blokopslag met een hoge uptime

De UC3400 is speciaal ontwikkeld voor virtualisatie. Het apparaat biedt betrouwbare blokopslag met hoge beschikbaarheid via iSCSI en Fibre Channel. De actief-actief-architectuur met dubbele controller maakt onmiddellijke failover mogelijk. Dit apparaat is dus ideaal voor organisaties die een zero downtime-oplossing willen voor bedrijfskritische systemen en diensten.

De UC3400 biedt gegevensbescherming die is ontworpen om te voldoen aan strenge regelgeving. Ondersteuning voor zelfversleutelende bestanden beschermt gegevens tegen fysiek verlies en diefstal. Daarnaast zorgt externe snapshotreplicatie voor extra bescherming tegen zowel malware als fysieke rampen.

Veelzijdige oplossing met hoge beschikbaarheid voor kantoortoepassingen

De SA3400D is een bijzonder waardevolle oplossing voor organisaties in alle soorten en maten doordat het betrouwbaarheid en efficiency combineert in een compact systeem. De SA3400D heeft een actief-passief-architectuur met hoge beschikbaarheid die failover binnen enkele minuten ondersteunt voor minimale downtime van uw services. Dankzij ondersteuning voor hybride opslagarrays kan de SA3400D de snelheid van SSD’s combineren met de efficiency van HDD’s, waardoor het apparaat geschikt is voor een breed scala aan workloads.

DE SA3400D ondersteunt DSM, het Synology-besturingssysteem, en biedt geavanceerde functionaliteit via diverse softwarepakketten van zowel Synology als derden.

Naast Snapshot Replication en Hyper Backup voor gegevens- en systeemback-ups biedt de Active Backup Suite van Synology ook een intuïtieve oplossing voor het beheren van back-ups van Windows-, macOS- en Linux endpoints, virtuele servers en cloudtoepassingen op organisatieniveau. Met de SA3400D kunnen gedistribueerde teams samenwerken aan bestanden en ze delen met het uitgebreide pakket online productiviteitstoepassingen van Synology.

Beschikbaarheid UC3400 en SA3400D

De UC3400 en de SA3400D zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via Synology-partners en -resellers.

De adviesprijs van de UC3400 is €8358.90 (ex BTW) en de adviesprijs van de SA3400D is €9348.90 (ex BTW).

 

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie