Techliefhebbers opgelet: Amsterdam Fintechweek komt eraan

Techliefhebbers opgelet: Amsterdam Fintechweek komt eraan

Jonas Bloemen
In de eerste week van juni barst in Amsterdam de FinTechweek los. Tussen 1 juni en 10 juni is onze hoofdstad negen dagen lang het walhalla voor iedere techliefhebber.

Fintechweek Amsterdam

Op vrijdag 1 juni wordt er aftrapt met de presentatie van de Dutch FinTech Navigator. Een gids waarin alle informatie over de FinTechweek te vinden is. Twee dagen later, op zondag, nodigt de organisatie iedereen uit voor een welkomstdrankje. Vanaf maandag 4 juni barst het spektakel echt los. Per dag vinden er tal van events plaats. Dat varieert van interessante meetings, workshops en speeches in de RAI tot het meevaren met een grachtentour. 

Tijdens de Fintechweek gaat het delen van kennis gepaard met netwerken en gezelligheid. Iedere avond is er iets georganiseerd om elkaar ook onder het genot van een drankje te spreken. Op vrijdag, zaterdag en zondag vinden de Beyond Banking Days plaats waar ook de hackaton zal worden gehouden. Op zondag 10 juni is de grote finale van de hackaton tevens het einde van de Amsterdam Fintechweek