TomTom AmiGO vanaf nu beschikbaar op Android Auto

Redactie WINMAG Pro
TomTom, de specialist op het gebied van locatietechnologie, maakt navigatie- en verkeersapp TomTom AmiGO beschikbaar op Android Auto™. Dit betekent dat automobilisten met een Android-toestel vanaf nu TomTom AmiGO ook kunnen bedienen op het infotainmentscherm van hun auto, indien deze over Android Auto beschikt.

Gratis app

TomTom AmiGO is een gratis navigatie- en verkeersapp waarbij de community centraal staat. Automobilisten kunnen eenvoudig melden en delen wat er op de weg gebeurt, profiteren van duidelijke routebegeleiding en ontvangen real-time waarschuwingen voor flitsers, gevarenzones, files en geblokkeerde en afgesloten wegen. Dit allemaal met een gebruiksvriendelijke en reclamevrije gebruikersinterface.

Sneller en veiliger

"Er zijn drie voordelen die onze community van automobilisten fijn zal vinden aan onze navigatie-app AmiGO: het is gratis, heeft een mooi strak design zonder advertenties en automobilisten kunnen elkaar helpen door op de app te tikken als ze een file of flitspaal zien", aldus Mike Schoofs, Managing Director van TomTom Consumer. "TomTom AmiGO's compatibiliteit met Android Auto stelt meer automobilisten in staat om sneller en veiliger op de plaats van bestemming te komen."

TomTom AmiGO, een van de eerste navigatie-apps die is opgenomen in het nieuwe portfolio rij-apps van derden van Android Auto, kan gratis worden gedownload via Google Play, maar ook via de App Store en Huawei AppGallery.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie