Toucan Toco maakt inzichten uit cloud-data beschikbaar via AWS Marketplace

Redactie WINMAG Pro
Data storytelling-pionier Toucan Toco maakt zijn cloud-gebaseerde analyseplatform nu ook beschikbaar via Amazon Web Services (AWS) Marketplace.

Hierdoor kunnen bedrijven de oplossing eenvoudiger dan ooit vinden, testen, kopen en implementeren. Door de beschikbaarheid van Toucan Toco in de AWS Marketplace kunnen organisaties gemakkelijker profiteren van de kracht van data storytelling en gebruik maken van waardevolle inzichten uit data. 

De AWS Marketplace zorgt ervoor dat organisaties eenvoudig toegang krijgen tot cloud-diensten zoals Toucan Toco en maakt het gemakkelijk deze af te rekenen. Met Toucan Toco krijgen niet-technische gebruikers toegang tot duidelijke, interessante , gecontextualiseerde inzichten uit data zonder dat er complexe configuratie of training nodig is.

Toucan Toco helpt klanten het meeste uit hun data-investeringen te halen dankzij een veelzijdige, snelle en aanpasbare integratie die live dataverbinding met alle databronnen mogelijk maakt. Klanten profiteren ook van gestroomlijnde mogelijkheden voor dataverwerking, opschonen en transformatie, dankzij Toucan Toco’s ingebouwde, open-source no-code Visual Query Builder. Gebruikers krijgen volledig inzicht in alle databases en databronnen voor hun BI-dashboards en visualisaties, terwijl de kwaliteit en veiligheid van geïntegreerde data gewaarborgd blijft.

Meer productiviteit dankzij data-intelligentie

Organisaties die gebruikmaken van het AWS cloud-platform kunnen het BI-platform van Toucan Toco snel benutten om krachtige dashboards en uitgebreide datarapportages te ontwerpen en delen. Daarbij is het niet nodig technische vaardigheden op het gebied van database-architectuur in huis te hebben. Dit resulteert in organisatiebrede toegevoegde waarde, waarbij data-intelligentie zorgt voor meer productiviteit en minder benodigde IT DevOps-middelen die ingezet kunnen worden voor andere projecten.

Ook stelt de oplossing van Toucan Toco SaaS-providers in staat snel analyses in hun producten te integreren, wat zorgt voor een betere gebruikservaring en een hogere klanttevredenheid. Zij kunnen gemakkelijk een ​​volledig geïntegreerde dashboard-oplossing ontwikkelen die belangrijke inzichten ontsluit voor hun zakelijke gebruikers, zonder dat er dure interne middelen nodig zijn om het project te starten of te beheren.

"We zijn verheugd onderdeel te zijn van de AWS Marketplace en onze krachtige data storytelling-oplossing naar een groeiende groep organisaties in de cloud te brengen", zegt Arnaud Simon, Cloud & Technology Alliance Director bij Toucan Toco. "Bij Toucan Toco is het onze missie om waarde, snelheid en flexibiliteit in de cloud te stimuleren; daarom hebben we een platform gecreëerd dat alle zakelijke gebruikers in staat stelt hun cloud-data snel om te zetten naar bruikbare inzichten en acties."

Bekijk hier de AWS Marketplace-listing van Toucan Toco: https://aws.amazon.com/marketplace/pp/prodview-ibcqm5vroeruo

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie