De Windows 10 gratis download staat nog steeds online

UPDATE Windows 10 gratis download 2018

Jeroen van Onselen
De Windows 10 gratis download - officieel moet je betalen voor deze felbegeerde Windows 10 download, maar er is nog een manier om gratis aan het besturingssysteem te komen.

De gratis Windows 10 download was niet goed voor de PC-verkopers, maar wel voor het zakenleven. We hebben voor jou de link gevonden waarmee je alsnog gratis het besturingssysteem van Gates op de de PC te krijgen.

Via Microsoft kon je tot in 2016 de Windows 10 download op je PC krijgen. Geloof het of niet, maar dat kan nog steeds! Ja, de download-knop is weg - alleen het bestand voor de gratis Windows 10 download staat nog op de server bij Microsoft. 

Hoe je gratis Windows 10 kunt downloaden

Het enige wat je hoeft te doen is naar de link te gaan en het bestand downloaden. Als het je niet lukt via de link, dit is het volledige pad: https://download.microsoft.com/download/0/1/6/01677C03-1D89-49FD-B49B-87B0F36B00D1/Windows10Upgrade24074.exe)

Windows 10 download opslaan

Je hoeft natuurlijk niet de download gelijk uit te pakken, je mag het ook opslaan op je harde schijf en later installeren. 

Windows 10: ja of nee

Voor bedrijven die nog twijfelen of dit thet moment is om over te stappen hebben we in een een uitgebreid artikel de drie wins voor Windows 10 opgesomd.

Weinig tijd voor de Windows 10 upgrade? Kijk dan hier een tutorial met Nederlandstalige uitleg. 

Of lees hoe je Windows 10 kunt stoppen met automatisch updaten.

Ook gratis: e-book cloudmigratie

Nu je hier toch bent, ga jij binnen het bedrijf over de IT en wil je je verdiepen in wat er allemaal komt kijken bij cloudmigratie? Of je nu KPN cloud of iCloud overweegt, download dan Paessler's gratis e-boek dat al je vragen over cloudmigratie behandelt. 

Meer lezen?

Op winmagpro.nl lees je dagelijks ICT-nieuws. Ben je geinteresseerd in security en wil je daar meer over lezen? Kijk dan in ons security-gedeelte en binnen de kortste keren ben je helemaal bij.

Meer IT-nieuws dat het verschil maakt

Nog beter, neem een abonnement op WINMAG Pro, of schrijf je onder de link  in voor onze gratis nieuwsbrief.

afbeelding van Jeroen van Onselen

Jeroen van Onselen | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Jeroen