Verizon Business breidt Internet of Things-connectiviteit wereldwijd uit

Redactie WINMAG Pro
Organisaties kunnen nu gebruikmaken van de wereldwijde Internet of Things (IoT)-connectiviteit van Verizon Business voor mobiele apparaten in 170 landen over de hele wereld. Er zijn permanente roaming-opties in Noord-Amerika en West-Europa, allemaal op één enkele SIM. Deze wereldwijde dekking stelt organisaties in staat om een breed scala aan IoT-apparaten te beheren, waaronder asset trackers, industriële gateways en sensoren via ThingSpace, het self-service IoT-platform van Verizon.

Snellere, veiligere en goedkopere cellulaire connectiviteit maakt de weg vrij voor de enorme groei van IoT-apparaten. Analisten van IDC schatten dat er in 2025 meer dan honderdvijftigduizend IoT-apparaten per minuut verbinding zullen maken.

"Het Internet of Things verandert de manier waarop bedrijven apparaten monitoren en verhoogt de strategische bedrijfswaarde van de verzamelde data", zegt Tami Erwin, CEO bij Verizon Business. "Het aantal IoT-apparaten groeit exponentieel en organisaties werken het liefst samen met een betrouwbare technologiepartner die de technische expertise en de geografische dekking kan bieden die ze nodig hebben. Onze wereldwijde IoT-connectiviteitsdiensten zijn allemaal gebaseerd op de jarenlange expertise en het toonaangevende ThingSpace-platform van Verizon. Ze banen een pad om door te groeien naar 5G Massive IoT.”

Verizon's IoT-connectiviteit werkt via een best-of-breed ecosysteem van partners en is wereldwijd beschikbaar voor Amerikaanse multinationals met vaste of mobiele connectiviteitseisen. Organisaties kunnen apparaten gebruiken met permanente roaming ingeschakeld in Canada, het Verenigd Koninkrijk en meer dan tien andere Europese landen.

Meer informatie over Verizons IoT-productportfolio is hier beschikbaar.

Over Verizon

Verizon Communications Inc. (NYSE, Nasdaq: VZ) werd op 30 juni 2000 opgericht en is een van 's werelds leidende aanbieders van communicatie-, informatie- en entertainmentproducten en -diensten. Het hoofdkantoor is gevestigd in New York City en met zijn wereldwijde activiteiten genereerde Verizon in 2020 een omzet van 128,3 miljard dollar. Het bedrijf biedt spraak-, data- en videodiensten en -oplossingen aan via zijn bekroonde netwerken en platforms. Hiermee wordt tegemoetgekomen aan de vraag van klanten naar mobiliteit, betrouwbare netwerkverbindingen, veiligheid en controle.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie