3 tips voor sneller gebruik van Safari iOS

Versnel Safari iOS met drie waanzinnige tips

Aimée van Vuuren
Safari iOS is een gemakkelijk te gebruiken internetbrowser. Je kunt het gebruik van Safari iOS op verschillende manier versnellen. Hieronder lichten we drie tips toe voor Safari iOS.

1. Alle tabbladen sluiten

Bij het gebruiken van Safari iOS kan je veel tabbladen open hebben staan. In plaats van ze één voor één te moeten verwijderen, kan je ze ook allemaal in één klik verwijderen. Daarvoor moet je naar het tabbladen-overzicht door middel van het icoontje met twee vierkantjes aan te klikken. Hier heb je de optie om ‘gereed’ aan te klikken. Als je ‘gereed’ lang genoeg indrukt, krijg je de optie om alle openstaande tabbladen te verwijderen.

Lees ook: Dit zijn de updates van iOS 13

2. Per ongeluk verwijderde tabbladen

Wanneer op Safari iOS alle tabbladen hebt verwijderd, kan je per ongeluk een paar hebben verwijderd die je nog wilde bekijken. Om deze te herstellen ga je naar het tabbladen-overzicht en druk je het ‘+’-icoon lang ingedrukt. Je krijgt daarna een lijst met recent verwijderde tabbladen. Door hier op te klikken zal het tabblad weer hersteld worden.

3. Woorden opzoeken op site

Je kunt ook op Safari iOS woorden opzoeken die je relevant vindt binnen een website. Om dit te doen klik je op de icoon waarop je kan delen. Vervolgens kan je kiezen voor ‘zoek op pagina’. Je kan dan het woord invullen waarnaar je opzoekt bent. Deze worden vervolgens in geel gemarkeerd, zodat ze eenvoudig herkenbaar zijn.

afbeelding van Aimée van Vuuren

Aiméevan Vuuren | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanAimée