Optreden Glennis Grace is je kans om de kracht van IT te laten zien

Vroeg naar huis voor Glennis Grace AGT

Jeroen van Onselen
Heb jij je VPN al geregeld? Vandaag kan het nog, want vannacht treedt Glennis Grace op tussen 2.00 en 4.00 uur in America Got Talent.

Vandaag vroeg op je werk? Mooi, misschien laat je werkgever je weer vroeg gaan zodat jij vannacht kan kijken naar Glennis Grace America Got Talent 2018.

Vanacht ja, want door het tijdverschil moet je opblijven tot 2.00 uur vannacht. Glennis Grace treedt vannacht in America Got Talent op, ergens tussen 2.00 tot 4.00 uur Nederlandse tijd.

Glennis Grace kijken via de VPN

Geloof de berichten niet dat je niet kunt kijken, alleen maar omdat de server van NBC je weigert. We hebben het hier al eerder gezegd toen we over Glennis Grace schreven. Wie een goede VPN heeft kan gewoon meekijken. Voor de gemiddelde lezer van WINMAG Pro is dat gesneden koek, maar omdat we weten dat er met deze hype nu ook veel fans meelezen van Glennis Grace die gemiddeld iets minder technisch onderlegd zijn, noemen we het nog maar eens.

Stemmen Glennis Grace America Got Talent 2018 via VPN

Zelfs stemmen kan, tenminste dat is wat de eigenaren van een inmiddels bekende aanbieder van VPN ons verzekerde zodra het duidelijk werd dat Glennis Grace de halve finale had gehaald van America Got Talent. Zij hebben het zelfs uitgeprobeerd bij eerdere rondes van AGT 2018 en toen werkte het.

Er zijn trouwens ook andere aanbieders van VPN. Helaas is de ene VPN de ander niet en loont het eerst uit te proberen of je met de aanbieder bijvoorbeeld Netflix kan kijken in het buitenland.

Hashtag Twitter AGT 2018

Mocht het je toch niet lukken, dan kun je natuurlijk ook kijken via Twitter. Waarschijnlijk is de hashtag #AGT2018 of #AGT. Voor ons Nederlanders is het natuurlijk #glennisgrace.

Meer IT-nieuws dat het verschil maakt?

Neem dan een abonnement op WINMAG Pro, of schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief.

 

 

afbeelding van Jeroen van Onselen

Jeroen van Onselen | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Jeroen