Xtorm en iPhone 12 hebben een klik!

Redactie WINMAG Pro
Xtorm, marktleider in mobiele laadoplossingen, lanceert een magnetisch draadloze power bank die jouw iPhone 12 oplaadt. De Xtorm Magnetic Wireless Power Bank 5000mAh (FS400).

Volledig draadloos

Doordat de magneten in deze power bank perfect zijn uitgelijnd met de magneten in de iPhone 12, zorgt hij voor een goede oplaadpositie om draadloos op te laden. De magneten zijn sterk genoeg om de power bank op zijn plaats te houden terwijl de iPhone 12 oplaadt en op hetzelfde moment gebruikt wordt. Via het magnetische veld klikt de power bank vanzelf aan de iPhone vast en start direct met laden. Dit nieuwe magnetische laden is volledig compatibel met de nieuwe magnetische standaard voor draadloos opladen van Apple.

Volle batterij voor onderweg!

Deze power bank is speciaal ontworpen en ontwikkeld om de iPhone 12 zo goed en gemakkelijk mogelijk magnetisch draadloos op te laden. De 5000 mAh-batterij heeft genoeg kracht om de iPhone minimaal 1,5x op te laden! De power bank heeft een fraai eigentijds design, weegt slechts 132gram (vergelijkbaar met het gewicht van de iPhone zelf) en is daarmee het perfecte reismaatje voor dagelijks woon-werkverkeer, stedentrips, festivals en nog veel meer.

Geen iPhone 12? Geen probleem!

De Magnetic Wireless Power Bank 5000 (FS400) wordt compleet geleverd met USB-C laadkabel. Vandaar dat deze power bank ook in staat is om andere merken smartphones op te laden via de USB-C uitgang. Zo kun je zorgeloos muziek blijven luisteren of de krant lezen onderweg.

De adviesverkoopprijs van deze power bank bedraagt € 39,95 incl. btw. inclusief 2 jaar garantie.

25% korting (geldt op het hele Xtorm assortiment) code: XtormNEXTGEN op www.xtorm.eu  

Over Xtorm

Xtorm is opgericht in 2008 en onderdeel van het Nederlandse bedrijf Telco Accessories b.v., met het hoofdkantoor in Houten. Xtorm ontwerpt, produceert en verkoopt innovatieve universele mobiele laadoplossingen. Xtorm producten hebben een eigentijds karakter, zijn gebruiksvriendelijk en van hoge kwaliteit. Op dit moment zijn Xtorm producten wereldwijd verkrijgbaar in 57 landen. Meer informatie vindt je op www.xtorm.eu

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie