Zebra Technologies met nieuwe oplossingen

Zebra Technologies presenteert nieuwe oplossingen op LogiMAT

Redactie WINMAG Pro

Zebra Technologies zal nieuwe magazijnoplossingen presenteren op LogiMAT

Zebra Technologies Corporation (NASDAQ: ZBRA), een toonaangevende leverancier van digitale oplossingen die bedrijven in staat stelt om gegevens, goederen en mensen op intelligente wijze met elkaar te verbinden, zal nieuwe magazijnoplossingen presenteren op LogiMAT, een belangrijk evenement in Stuttgart, Duitsland dat plaatsvindt van 25 tot en met 27 april. Het bedrijf zal daar haar nieuwe elektronische temperatuursensoren en de Zebra Picking Plus application programming interface (API) voor SAP Extended Warehouse Management (EWM) demonstreren.

Temperatuursensoren van Zebra Technologies

De volledige temperatuursensoroplossing, inclusief de nieuwe ZS300 sensor, ZB200 Bridge en Android Sensor Discovery app, breidt Zebra’s mogelijkheden om invloeden uit de omgeving om te zetten in klantinzichten verder uit. Met behulp van deze sensoren beschikken fabrikanten, groothandelaren, transport- en logistieke operatoren in de voedings-, farmaceutische en gezondheidsindustrie nu over cloudgebaseerde zichtbaarheid in een reeks omgevingsfactoren, waaronder temperatuurbewaking en vochtdetectie. Op deze manier weten zij of producten onder de juiste omstandigheden zijn bewaard over de gehele supply chain. De sensoren helpen de winstgevendheid te verbeteren doordat gebruikers in real-time corrigerende maatregelen kunnen nemen en hun productiviteit kunnen maximaliseren met behulp van een efficiëntere datalogger.

Zebra’s Picking Plus

Zebra’s Picking Plus API is ontworpen om naadloos samen te werken met de SAP EWM cloud. Het stelt Zebra’s channel partners en applicatieontwikkelaars in staat om een browsergebaseerde, mobiele ervaring aan te bieden die zeer repetitieve magazijn workflow taken transformeert. Deze taken omvatten zowel inkomende als uitgaande activiteiten die frontlinie medewerkers routinematig moeten voltooien om de bruikbaarheid en efficiëntie te verhogen. Het breidt de kracht uit van Zebra's Enterprise Browser, een open-source standaard technologietoepassing die de meest populaire bedrijfsbesturingssystemen zoals Windows® en Android® ondersteunt en die draait op vrijwel alle mobiele computers van Zebra. 

Zebra Picking Plus verbetert de productiviteit omdat het scannen van voorraadbarcodes mogelijk maakt terwijl ze in beweging zijn in het magazijn. Dit komt doordat de cloudgebaseerde SAP database automatisch wordt geüpdatet. Bovendien elimineert Zebra Picking Plus het risico op fouten bij het handmatig invoeren van gegevens in de database.

Naast de nieuwe oplossingen zullen Zebra's Fetch autonome mobiele robots in grote getale aanwezig zijn, met een HMIShelf robot en een fixed industrial scanning en machine vision voor het demonstreren van picking, verpakken, uitsturen en goods out workflow oplossingen samen met Zebra's lichte, draagbare RS6100 scanner met Bluetooth en dichtbij het werkveld communicatie connectiviteit.

Voor meer informatie zie: Zebra Technologies

 

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie