Zo ben je eenvoudig bereikbaar op de weg!

Redactie WINMAG Pro
Eenvoudig bereikbaar op de fiets met je mobiele telefoon

Je bent aan het fietsen en ineens krijg je een berichtje. Je kijkt snel even van wie je het bericht hebt ontvangen. Tegelijkertijd steekt iemand de straat over en gelukkig stop je net op tijd. Het scheelde niet veel of het had anders kunnen aflopen. Een telefoon op de weg kan gevaarlijk zijn, dus lees je in dit blog hoe je alsnog bereikbaar bent zonder een risico te vormen!

Op de fiets

Het is wettelijk niet toegestaan om een apparaat vast te houden als je aan het fietsen bent. Dit omdat een telefoon ervoor zorgt dat je snel afgeleid bent. Wel is het toegestaan om te bellen en muziek te luisteren zonder jouw telefoon in de hand te hebben. Zo kun je dus gemakkelijk een telefoontje aannemen als je gebeld wordt, zonder op jouw telefoon te moeten kijken. Maar je hebt nu wel een probleem, want je hebt best vaak een navigatiesysteem nodig. Je kunt deze natuurlijk niet gebruiken zonder op jouw telefoon te kijken. Ook hiervoor hoef jij je geen zorgen te maken. Door middel van een telefoonhouder kun jij alsnog op jouw bestemming komen als je de weg niet weet. Je installeert deze gemakkelijk op het stuur en je legt jouw telefoon erin. Zo kunnen jij en de andere weggebruikers veilig gebruikmaken van de weg!

Jouw telefoon beschermen

Het is je wel eens overkomen dat jouw telefoon uit de zak van jouw jas of uit jouw tas is gevallen tijdens het fietsen. Door de val zitten er nu dus een aantal krassen in jouw mobiel. Je wilt daarom een nieuwe iPhone 14 hebben. Het is hierbij handig om een telefoonhoesje iPhone 14 te nemen die jouw telefoon beschermt tegen een mogelijke val. Er zijn genoeg hoesjes die jouw telefoon kunnen beschermen. Zo heb je hoesjes met een bumper die volledige bescherming bieden. Dit komt vooral door de dikke randen die de hoes heeft. Ook heb je hoesjes die een flap aan de voorkant hebben. Hierdoor is ook jouw scherm beschermd als de telefoon op de grond terechtkomt. Best fijn, toch?

Het is een goed idee om met jouw koptelefoon te bellen of muziek te luisteren als je op de fiets bent, zodat je niet op de telefoon hoeft te kijken. Ook kun je een hoesje aanschaffen voor jouw telefoon, zodat deze beschermt is bij een val. Benieuwd naar het aanbod? Kijk dan op de website van Knaldeals!

 

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie