Zyxel introduceert 'Connect and Protect' WiFi-beveiligingsoplossing voor horeca- en kleine bedrijven

Redactie WINMAG Pro
Zyxel Networks, toonaangevend leverancier van veilige en cloud-powered netwerkoplossingen, introduceert zijn 'Connect and Protect' oplossing voor geselecteerde WiFi Access Points.
De verbeterde beveiligingsoplossing wordt in november geïntroduceerd op twee WiFi AP’s van Zyxel Networks met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, de NWA110AX en NWA1123ACv3, en biedt horeca- en kleine bedrijven en hun klanten meer bescherming en connectiviteit.

De 'Connect and Protect'-oplossing biedt kleine bedrijven een extra beveiligingsniveau door onveilige webinhoud te filteren en te voorkomen dat gebruikers gevaarlijke websites bezoeken. Als extra beschermingsniveau voor zowel bedrijven als klanten zorgt het ervoor dat ingelogde gebruikers geen toegang hebben tot de datastromen van anderen, zodat kwaadwillenden de informatie van andere gebruikers niet kunnen bespioneren of stelen.

'Connect and Protect' is perfect afgestemd op de behoeften van kleine bedrijven en biedt een hoog niveau van bescherming tegen cyberdreigingen zonder het gedoe van het instellen van complexe beveiligingsinstellingen. Alle beveiligingsfuncties zijn vooraf gedefinieerd en de configuratie en werking van apparaten kan op afstand worden beheerd via het Nebula-cloudplatform van Zyxel of via een eenvoudige mobiele app.

De 'Connect and Protect'-oplossing zal in eerste instantie worden gelanceerd op de twee goed verkopende WiFi AP's van Zyxel voor kleine bedrijven, de NWA110AX en NWA1123ACv3.

Kleine cafés, bars en restaurants
De NWA110AX biedt klanten de nieuwste WiFi 6-technologie en zorgt voor snelle verbindingen, dekking en de mogelijkheid om nog meer apparaten aan te sluiten. Het is een perfecte keuze voor kleine cafés, bars, restaurants en andere plaatsen waar gasten zich de hele dag op hun draadloze netwerk aanmelden. Beheerders hebben ook de mogelijkheid om de bandbreedte op de NWA110AX te beheren, zodat belangrijke toepassingen en diensten, zoals betaalsystemen, voorrang kunnen krijgen.

Peter van der Putten, Head of Channel Zyxel Benelux, zegt hierover: "Kleine bedrijven zoals B&B's of kleine koffietentjes willen goede bescherming voor hun draadloze netwerk, en ze willen dat het zo eenvoudig en betaalbaar mogelijk is. Door 'Connect and Protect' beschikbaar te maken op draadloze access points die zijn afgestemd op kleine bedrijven, kunnen klanten gebruikmaken van de uitgebreide reeks beveiligingsfuncties van Zyxel, . Eenvoudige installatie, snelheid en soepele connectiviteit voor alle gebruikers die met WiFi zijn verbonden, samen met een solide, betrouwbare bescherming tegen bedreigingen, zorgen ervoor dat onze klanten een perfecte balans krijgen."

'Connect and Protect' zal vanaf november 2022 beschikbaar zijn op NWA1123ACv3 en NWA110AX als gebundelde versie, daarnaast is het beschikbaar als een optionele licentie voor andere Access Points in de reeks die de dienst ondersteunt.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie