Altaro Office 365 Backup gelanceerd

Jordi Smit
Altaro Office 365 Backup is gelanceerd. Het stelt klanten in staat een back-up te maken van alle Office 365-mailboxen van hun bedrijf en deze te herstellen. Het maakt automatisch een back-up van Office 365-postvakken naar een veilige cloud-back-uplocatie op de Microsoft Azure-infrastructuur van Altaro en stelt gebruikers in staat hun back-ups centraal te beheren en te bewaken via een cloud-gebaseerde beheerconsole.

Managed serviceproviders

Altaro is enkele maanden geleden met succes de back-upmarkt 'Office 365' ingegaan met zijn oplossing waarmee managed serviceproviders (MSP's) hun klanten back-upservices voor back-up, herstel en mailbox van Office 365 kunnen bieden. Het bedrijf breidt dit aanbod nu ook uit voor gebruik door bedrijven en organisaties die zich niet willen abonneren op een MSP-model, en voor de IT-consultants en wederverkopers die hen van dienst zijn.

Office 365-abonneegegevens

Als onderdeel van hun gegevensbeschermingsstrategie is het van cruciaal belang dat bedrijven een back-up maken van hun Office 365-postvakken. Microsoft maakt geen back-up van Office 365-abonneegegevens, waardoor bedrijven het risico lopen kritieke gegevens te verliezen aan kwaadwillende of accidentele incidenten, zoals het verwijderen van e-mail en malwareaanvallen. De nieuwste oplossing van Altaro voorziet in deze behoefte door klanten betrouwbare en constante back-up- en herstelservices te bieden voor Office 365-mailboxen - e-mails, bijlagen, contacten en kalenders - gekoppeld aan automatische opslag van de Azure-infrastructuur van Altaro.

Jaarlijkse vergoeding Altaro Office 365 Backup

Voor een jaarlijkse of meerjarige vergoeding ontvangen Altaro Office 365 Backup-klanten back-up- en herstelservices, back-upopslagservices, toegang tot de cloud-console voor gecentraliseerd back-upbeheer en uitstekende 24/7 ondersteuning door een team van experts. Dit betekent dat klanten de hoofdpijn en de kosten van het instellen van lokale opslaginfrastructuur of software om back-ups te bewaren, kunnen vermijden. Omdat het product meerdere keren per dag automatisch back-ups van de postbussen maakt, kunnen klanten het ook letterlijk instellen.

LEES OOK: Altaro VM Backup V8: introductie WAN-geoptimaliseerde replicatie

CEO over Altaro Office 365 Backup

'Veel Office 365-abonnees nemen ten onrechte aan dat hun gegevens worden geback-upt als onderdeel van het Microsoft-pakket - maar dit is niet het geval, omdat Office 365 niet bedoeld was als hulpmiddel voor gegevensbescherming. Dit betekent dat verschillende organisaties die er zijn momenteel kwetsbaar zijn voor gegevensverliesrisico's', vertelt David Vella, CEO van Altaro. 'Hier komt Altaro Office 365 Backup om de hoek kijken. Het biedt krachtige back-up-, herstel- en back-upopslag- en beheerservices waar klanten op kunnen vertrouwen', legt hij uit. 'We hebben onze back-upexpertise en ons bewezen trackrecord in de branche verder uitgebreid om de gebruikers van Office 365-abonnees gerust te stellen.'

Wederverkopers, consultants en organisaties die de oplossing willen uitproberen, kunnen dit gratis en zonder enige verplichting gedurende 30 dagen doen door zich hier te registreren.

afbeelding van Jordi Smit
Door: Jordi Smit

Jordi Smit | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Jordi