App Spotter: Use Your Handwriting

Redactie WINMAG Pro
Omdat mensen steeds drukker lijken te worden, komen er ook steeds meer apps bij waarmee je takenlijsten kunt maken. Inmiddels is door de bomen het bos bijna niet meer te zien, maar Use Your Handwriting weet toch op te vallen.

Voor het invoeren van berichten in deze app gebruik je namelijk niet een digitaal toetsenbord, maar schrijf je teksten met je eigen vinger. Op deze manier kun je veel sneller 'typen' dan met het standaard toetsenbord van je iPhone of iPad.

Om teksten in Use Your Handwriting te schrijven, teken je deze gewoon op je scherm. Hierbij schuift het beeld automatisch op naar rechts wanneer het scherm vol is, zodat je direct verder kunt schrijven.

Wanneer je klaar bent met schrijven, wordt de ingevoerde tekst opgeslagen in de app. Hier komt geen tekstherkenning aan te pas, je geschreven tekst wordt precies zo opgeslagen als je het hebt ingevoerd. Dit betekent dat je zo netjes of slordig kunt schrijven als je wilt, als je het maar zelf kunt lezen. Ook kun je gemakkelijk icoontjes toevoegen door deze te tekenen.

Wat betreft de takenlijst-kant van Use Your Handwriting is er weinig nieuws onder de zon. Je kunt je aantekeningen onderverdelen in verschillende rubrieken en deze bijvoorbeeld afvinken of een prioriteit toekennen.

Bevalt de gratis versie van Use Your Handwriting, dan kun je voor een euro gebruikmaken van de gold-versie. Deze biedt extra mogelijkheden, zoals mooiere letters en het versturen van teksten via e-mail. De basisversie voldoet echter prima.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie