ASUS Chromebook Flip C434 aangekondigd tijdens CES

Ruben den Boer
De CES is losgebarsten in Las Vegas en de eerste aankondigingen beginnen binnen te stromen. Onder hen de nieuwe ASUS Chromebook Flip C434, een krachtige laptop die opgevouwen en gebruikt kan worden als een tablet. Met krachtige specificaties en Google Chrome OS belooft ASUS een snelle, eenvoudig te gebruiken, en veilige laptop.

De ASUS Chromebook Flip C434 is uitgerust met een Intel Core 17-8500Y processor, een maximaal werkgeheugen van 8GB RAM. Toch is de nieuwe laptop van ASUS met een dikte van 15,7 mm en een gewicht van slechts 1,45 kg enorm draagbaar. De laptop is dus ideaal voor in het huis, op het kantoor en in een café.

LEES OOK: Chromebook kopen? Dit moet je weten

Online en offline gebruik

De ASUS Chromebook Flip C434 draait uiteraard op de OS van Google Chrome. Dat betekent dat de laptop voornamelijk online werkt. Toch kun je de laptop ook offline gebruiken. Door bestanden (tijdelijk) te downloaden op de interne harde schijf (max. 128GB) kun je ook op lange vluchten door blijven werken aan je documenten of genieten van je favoriete series. Is 128GB te weinig voor je? Dan kun je gebruik maken van de maximale 2TB aan opslagruimte die je kunt toevoegen via het microSD slot.

Compact en stijlvol

Het punt waar de nieuwe Chromebook van ASUS absoluut de kroon steelt is in de looks. Net zoals zijn voorganger, de Chromebook Flip C302, is de Flip C434 enorm compact en stijlvol vormgegeven. Het geborstelde zilver en lichtgewicht aluminium zorgen voor een laptop die er niet alleen goed uitziet, maar die ook nog eens goed aanvoelt. 

Info www.asus.com

LEES OOK: 5 dingen die we verwachten te zien op CES 2019

afbeelding van Ruben den Boer

Ruben den Boer | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Ruben