'Beelden Samsung Galaxy S10 gelekt'

Jordi Smit
Geloof het of niet, maar de Duitse nieuwswebsite All About Samsung beweert exclusieve gelekte beelden van de Samsung Galaxy S10 en Galaxy S10 plus in bezit te hebben. De gelekte foto's tonen wat het definitieve ontwerp van de smartphones is.

Cameragat Samsung Galaxy S10

Op de afbeeldingen van All About Samsung is te zien dat de Galaxy S10 en Galaxy S10 Plus een vrijwel schermvullende voorzijde hebben. Naast deze dunne schermranden is alleen ruimte voor een klein cameragat. Hier zit overigens een verschil tussen de twee versies. In de Samsung Galaxy S10 is namelijk gebruikgemaakt van een cirkelvormig gat, terwijl de Galaxy S10 Plus een rechthoekig gat heeft.

LEES OOK: Galaxy X: buigbaar scherm kan Samsung de kop kosten

Twee cameralenzen

Het lijkt erop dat de smartphone aan de voorkant twee cameralenzen heeft, of naast de camera gebruikmaakt van andere sensoren. Bovendien blijkt uit de beelden dat beide smartphones zijn voorzien van een USB-c-poort en een koptelefoonaansluiting. Over een maand krijgen we het eindresultaat te zien. De Samsung Galaxy S10 en de opvouwbare Galaxy Fold worden namelijk op 20 februari onthuld.

Samsung OLED-scherm

Gisteren werd bekend dat Samsung erin is geslaagd een 15,6-inch UHD (3840 x 2160 pixels) OLED-scherm voor laptops te ontwikkelen. De nieuw uitgebrachte display biedt een ultrahoge resolutie die geoptimaliseerd is voor gaming, grafisch ontwerp en videostreaming.

afbeelding van Jordi Smit
Door: Jordi Smit

Jordi Smit | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Jordi