Beelden Xiaomi Mi A3 online verschenen

Jordi Smit
Xiaomi heeft beelden van de nieuwe Xiaomi Mi A3 vrijgegeven. De smartphone bevat onder meer een geïntegreerde vingerafdrukscanner in het scherm.

Beelden Xiaomi Mi A3

De fabrikant maakt op eigen Twitter-pagina meer bekend over specificaties en toont foto's van de Xiaomi Mi A3. Het noemt daarin onder meer de camera-eigenschappen, prestaties en vingerafdrukscanner als verbeteringen van het apparaat. Winfuture en GSMArena weten echter meer te melden over het toestel.

Europese versie van Mi CC9 en CC9e

Hoogstwaarschijnlijk wordt de Xiaomi Mi A3 een Europese versie van de Mi CC9 en CC9e. Het enige verschil is dat de Mi A3 niet op MIUI draait, het besturingssysteem van Xiaomi, maar op Android One. Het zorgt ervoor dat je gegarandeerd bent van veiligheidsupdates.

LEES OOK: Xiaomi smartphone komt naar Nederland

Specificaties Xiaomi Mi A3

Het toestel heeft een druppelvorige inkeping voor de camera aan de voorkant en bezit drie camera's aan de achterkant. Bovendien heeft de Xiaomi Mi A3 een zuinigere processor en een verhoging van de accucapaciteit van 3010mAh naar 4030mAh. Het 6,08"-scherm is van het amoled-type en bezit 2240x1080 pixels met een pixeldichtheid van 409ppi.

afbeelding van Jordi Smit
Door: JordiSmit

JordiSmit | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanJordi