Cognizant en Orkla breiden relatie uit

Redactie WINMAG Pro

Cognizant en Orkla, een toonaangevende industriële investeringsmaatschappij, breiden hun samenwerking uit. Met de uitbreiding van de samenwerking gaat Cognizant het leveringsmodel van Orkla IT moderniseren. Hiermee wordt het bedrijf klaargestoomd voor een toekomstig bedrijfsmodel. Het nieuwe model biedt een moderne en flexibele manier om IT-diensten te leveren, met meer capaciteit om projecten en middelen te beheren. Dit is essentieel voor de bedrijfstransformatie van de bedrijven die onder Orkla vallen.

Cognizant is al lange tijd een vertrouwde adviseur van Orkla. Zo werken de twee bedrijven al sinds 2013 samen aan verschillende digitale transformatieprojecten zoals IT-ondersteuning, digitale werkplekken, SAP, Public Cloud en beveiliging.

“Wanneer bedrijven overstappen op cloud-gebaseerde modellen maken ze zich klaar voor een meer moderne, flexibele en veilige IT-infrastructuur”, zegt Anne-Sofie Risåsen, hoofd Nordics & Baltics bij Cognizant. “We verheugen ons erop om onze langdurige relatie met Orkla als hun vertrouwde adviseur uit te breiden. Zo maken we zowel een transformerende cloudmigratie als verbeterde IT-dienst mogelijk. De oplossingen van Cognizant maken Orkla’s IT-diensten kostenefficiënter en stabieler, en zorgen ervoor dat ze voldoen aan de bedrijfsbehoeften, zowel nu als in de toekomst.”

Lees het volledige Engelse persbericht over Cognizant en Orkla hier.

Lees ook: Cognizant breidt samenwerking met Google Cloud uit | WINMAG Pro

Lees ook: Red Hat OpenStack Platform 17.1 levert moderne netwerken | WINMAG Pro

Wellicht ook interessant: Onderzoek: Smart cities moeten naast slim ook toekomstbestendig zijn | Baaz.nl

Wellicht ook interessant: Investeringen in AI: dilemma tussen winst en ethiek | Baaz.nl

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie