Huawei en Commvault werken nauw samen

Commvault en Huawei starten gezamenlijk lab

Redactie WINMAG Pro
Commvault - een specialist in enterprise back-up, recovery, archivering en de cloud, en Huawei starten een gezamenlijk lab in Chengdu, China.

Het lab wordt gebruikt om back-up-, recovery-, archiverings- en cloudoplossingen te ontwikkelen op basis van de technologieën van beide bedrijven. Chengdu is het hoofdkwartier van Huawei’s storageactiviteiten.  Commvault en Huawei stellen personeel, hardware en software beschikbaar aan het lab dat beschikt over zowel een test- en ontwikkelingscentrum, als een executive briefing-centrum. 

Cloudback-up en Data Protection-as-a-Service

Naast het waarborgen van volledige compatibiliteit tussen de nieuwste producten van de twee bedrijven richten de werkzaamheden van het lab zich op het ontwikkelen, testen en demonstreren van cloudback-up, Data Protection-as-a-Service en andere innovatieve oplossingen die de beide bedrijven in staat moeten stellen zich te richten op de dataprotectie- en datamanagementbehoeften van hun klanten.

Het gezamenlijke lab breidt het partnership tussen de twee bedrijven verder uit. De samenwerking dateert van drie jaar geleden, toen Huawei de Commvault-software opnam in zijn OceanStor-datastoragesystemen

Geïntegreerd aanbod Huawei en Commvault

Na die eerste overeenkomst hebben Huawei en Commvault samengewerkt om een geïntegreerd aanbod met gebundelde serviceovereenkomsten te leveren. Meer recent zijn beide partijen gestart met een samenwerking rond het Huawei Cloud Data Center-aanbod dat Data Protection-as-a-Service-mogelijkheden omvat. 
 

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie