Een concept van de iPhone 8

Dit is de iPhone die we willen

Peter Güldenpfennig
De updates die Apple de iPhone meegeeft zijn altijd iets om naar uit te kijken. Toch is het enthousiasme dit jaar minder, want van veel vernieuwing is geen sprake. Dat zou volgend jaar zomaar eens anders kunnen zijn.

Dat de iPhone 7 weinig nieuws zal brengen was al bekend. Natuurlijk, Apple heeft ongetwijfeld enkele verrassingen voor ons in petto. Te denken valt bijvoorbeeld  aan een accu-upgrade als ook het ontbreken van een hoofdtelefooningang. Maar echt grote veranderingen? Dat hoeven we niet te verwachten.

iPhone 8

Dat is dan ook reden om alvast uit te kijken naar de iPhone 8. Volgens Ming-Chi Kuo, analist bij KGI Securities, zou Apple met de iPhone 8 kiezen voor een glazen behuizing in plaats van aluminium. En dat is enkel nog de behuizing. In plaats van LCD zou Apple voor de iPhone 8 kiezen voor een OLED-display. Dat zorgt voor een dunner display, maar maakt het toestel mogelijk ook duurder.

Het blijft natuurlijk bij geruchten, want hoe de iPhone 8 er uit gaat zien zullen we pas volgend jaar weten. Dat weerhield een groep creatieve YouTubers er niet van om een concept te maken van de iPhone 8. Het design is is ondermeer voorzien van een glazen behuizing, een 4K-camera, stereospeakers en nog veel meer slimme nieuwigheidsjes. Dit is de iPhone die we willen. Bekijk de video hieronder.

afbeelding van Peter Güldenpfennig

Peter Güldenpfennig | Redacteur

Peter Güldenpfennig is vaste redacteur voor WINMAG Pro. Hij schrijft nieuws, analyses en achtergrondverhalen over mobility, gadgets, internet en software. Zijn interesses liggen bij sociaal-culturele aspecten van ICT in het algemeen, en gaming in het bijzonder.

Bekijk alle artikelen van Peter